Terug

We werken in een leuk team met fijne en gezellige collega’s, met als doel een tevreden klant.

Over Marjolijn Andringa

Na de opleiding HTS bouwkunde in Den Haag te hebben afgerond ben ik als kopersbegeleider gaan werken bij een ontwikkelaar van nieuwbouwwoningen. Dit heb ik bijna 16 jaar gedaan. Daarna ben ik bij de afdeling nieuwbouw van Olsthoorn Makelaars als binnendienst medewerker gaan werken. Ik vind het leuk om mensen te helpen. Bij Olsthoorn Makelaars probeer ik de klanten te helpen met het beantwoorden van hun vragen over nieuwbouwwoningen.

Vragen aan Marjolijn Andringa

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Mijn favoriete plek in het Westland is het centrum van Naaldwijk. Het centrum van Naaldwijk heeft leuke winkels en gezellige terrassen.

2. In wat voor soort woning woon je zelf?

Ik woon in een rijwoning met een fijne achtertuin. Deze woning heb ik destijds gekocht als een nieuwbouwwoning, de woning moest toen nog gebouwd worden.

3. Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

We werken in een leuk team met fijne en gezellige collega’s, met als doel een tevreden klant.

4. Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Olsthoorn Makelaars is een makelaarskantoor dat veel expertises zelf in huis heeft, zoals onder andere een eigen styliste/fotografe, iemand die kleine klussen kan doen en een nieuwbouwafdeling. Hierdoor kunnen de klanten met veel dingen worden geholpen.

5. Wat is je leukste herinnering tot nu toe bij Olsthoorn Makelaars?

Dat ik een hele mooie bos bloemen mocht ontvangen, doordat ik niet mee kon met een bedrijfsuitje, omdat ik die dag vrijwilligerswerk ging doen bij een woon-/zorgcentrum voor ouderen.

house-row