Terug

In de afgelopen 15 jaar ben ik werkzaam geweest bij een aantal Westlandse makelaarskantoren. Ik ben dan ook echt thuis in de Westlandse woningmarkt!

Over Marjolein Derksen

Al tijdens mijn opleiding Mangement, Economie en Recht had ik interesse in een makelaardij stage. Helaas mocht dat nog niet! Maar na mijn opleidingen heb ik gelijk de vastgoed kant opgezocht. Eerst als bedrijfsmakelaar in Rotterdam. Maar daarna de afgelopen 15 jaar bij een aantal Westlandse makelaarskantoren. Ik ben dan ook echt thuis in de Westlandse woningmarkt! Via dit werk kwam ik in contact met een van de Olsthoorn medewerkers en toen was de overstap snel gemaakt!

Op een aantal studentenjaren in Rotterdam na woon ik al jaren met veel plezier in Hoek van Holland. Ik woon daar nu met mijn man en onze 2 enthousiaste jongens. Met zijn 4en zijn wij vaak op het rugbyveld te vinden, waar alledrie de mannen sporten. Wij genieten er ook van om lekker met elkaar naar het strand te gaan of met elkaar op de StandUpPaddle te staan. Als tegenhanger voor de drukte van het jongensgezin word ik ook heel blij van een uurtje yoga, pilates of lekker een goed boek lezen.

Vragen aan Marjolein Derksen

1. Wat is jouw favoriete plek in Den Haag, Rijswijk of Westland?

Met stip op 1: het strand!I In alle seizoenen. Het is heerlijk om daar uit te waaien of juist in de rust van de zon te genieten.

2. Hoe ziet jouw ideale werkdag eruit?

Een ideale dag heeft leuke klantcontacten, een gezellig gesprekje met collega’s, maar ook tijd om dossiers uit te zoeken.

3. Wat maakt je blij als je aan het werk bent?

Als je een koper en verkoper blij kan maken met de aan- en verkoop.

4. Wat is je passie?

Mijn gezin en Frankrijk. En dan het liefst gecombineerd in een heerlijke vakantie.

house-row