Terug

Kandidaat Register Makelaar Taxateur | Nieuwbouwspecialist

Ik vind het leuk om klanten te informeren en te adviseren over de aan- en verkoop van een woning, waarna de juiste keuzes kunnen worden gemaakt!

Over Rianne Dessens – van der Voort

Al sinds mijn jeugd weet ik dat ik graag als makelaar aan de slag wilde gaan. Tijdens mijn hbo-opleiding Vastgoed en Makelaardij heb ik werkervaring opgedaan bij een regionaal makelaarskantoor. Na het afronden van mijn studie heb ik de masteropleiding Vastgoedkunde gevolgd. Na ruim vier jaar in het winkelvastgoed te hebben gewerkt, heb ik besloten om terug te keren in de makelaardij. Binnen Olsthoorn Makelaars ben ik werkzaam op zowel de afdeling bestaande bouw als nieuwbouw. Ik zie het aan- en verkopen van een nieuwe of bestaande woning als een belangrijke stap en vind het leuk om klanten hierin te adviseren.

Vragen aan Rianne Dessens – van der Voort

1. Hoe ziet jouw droomhuis eruit?

Ik zou het leuk vinden om ooit een eigen woning te laten bouwen. Het liefst een twee-onder-een-kap of een vrijstaande woning met een garage, een gezellige woonkeuken en een ruime tuingerichte woonkamer.

2. In wat voor soort woning woon je zelf?

Ik woon op dit moment in een hoekwoning met ruime zonnige tuin, gelegen in een rustige buurt.

3. Wat maakt werken bij Olsthoorn Makelaars zo leuk?

Er wordt met elkaar hard gewerkt, medewerkers zijn behulpzaam en ik krijg veel mogelijkheden om mijzelf te ontwikkelen.

4. Hoe zou je Olsthoorn Makelaars kort omschrijven?

Een professioneel en full-service makelaarskantoor met veel persoonlijke aandacht voor de klant. Er zijn korte communicatielijnen waardoor de medewerkers van elkaar weten wat er speelt. Betrokkenheid, vakkundigheid en professionaliteit zijn sleutelwoorden die ik goed bij Olsthoorn Makelaars vind passen.

5. Wat is je passie?

Ik vind het leuk om met klanten in contact te zijn en te helpen bij het maken van belangrijke keuzes omtrent de aankoop van een nieuwe woning. Het kopen van een bestaande woning ten opzichte van een nieuwbouwwoning is voor veel mensen iets gemakkelijker omdat de woning te bezichtigen is. Een nieuwbouwwoning wordt gekocht aan de hand van de bouwtekening en daarbij behorende documentatie. Graag vertel ik welke mogelijkheden er zijn om van de woning een droomhuis te maken.

house-row