Parkrijk De Lanen Fase 3

Binnenkort in verkoop

18 nieuwbouw woonhuizen

Van € 615.000 tot € 820.000 v.o.n.

*koopsom indicaties

Rijswijk

Corrine Juffermans

Omschrijving

Wonen aan een singel in RijswijkBuiten

Parkrijk De Lanen Fase 3 in ontwikkeling Aan de centrale parksingel in deelgebied Parkrijk worden 18 luxe herenhuizen ontwikkeld. De woningen krijgen 3 woonlagen en hebben een breedtemaat van 5,4 meter. Naast ruim zijn de woningen ook erg duurzaam met een hoge ambitie op gebied van energie, water, natuurinclusieve maatregelen en comfort. De…

Parkrijk De Lanen Fase 3 in ontwikkeling

Aan de centrale parksingel in deelgebied Parkrijk worden 18 luxe herenhuizen ontwikkeld. De woningen krijgen 3 woonlagen en hebben een breedtemaat van 5,4 meter. Naast ruim zijn de woningen ook erg duurzaam met een hoge ambitie op gebied van energie, water, natuurinclusieve maatregelen en comfort.

De woningen voldoen aan het BENG-label (Bijna Energie Neutraal Gebouw) en zijn gasloos waardoor u een lage energierekening heeft. De Lanen fase 3 wordt gebouwd aan de groene en waterrijke parksingel van deelgebied Parkrijk. De straten aan de centrale parksingel zijn autovrij. Het water en het aangrenzende groen verbinden het Wilhelminapark met deelgebied Parkrijk. Door het integreren van nestkasten en groen in het ontwerp sluiten de woningen aan op de parkachtige omgeving.

Momenteel zijn deze woningen in pre-sale, en medio juni wordt de definitieve verkoop verwacht. Indien u zich via de website van het plan aanmeldt, wordt u op de hoogte gehouden van de verdere ontwikkelingen.

Aan de centrale parksingel worden 18 luxe herenhuizen ontwikkeld. Deze gezinswoningen beschikken over 3 woonlagen en hebben een breedtemaat van 5,4 meter. Naast ruim zijn de woningen ook erg duurzaam met een hoge ambitie op gebied van energie, natuurinclusie, water en comfort. De woningen voldoen aan het BENG-label (bijna Energie Neutraal Gebouw) en worden gasloos. Het groene middengebied is autovrij en is een belangrijke watergang die aansluit op het Wilhelminapark. Door het integreren van nestkasten en groen in het ontwerp sluiten de woningen aan op parkachtige omgeving.

* De koopsommen zijn koopsomindicaties vanaf. De definitieve prijzen zijn bekend bij de start verkoop.

Highlights van Parkrijk De Lanen Fase 3

 • 18 luxe herenhuizen
 • Wonen aan de groene en waterrijke parksingel in Parkrijk.
 • Koopsomindicaties vanaf € 615.000,- v.o.n.
 • Nu in pre sale

Basiskenmerken

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.