De Tuin van Teding

Verkocht

31 nieuwbouw woonhuizen

Delft

De tuin van Teding
Verkocht

Marjolein Derksen

Omschrijving

Appartementen in groene woonomgeving op 10 minuten fietsen van het centrum van Delft

De Tuin van Teding komt aan de Teding van Berkhoutlaan ter hoogte van de Sasboutstraat gelegen in de Kuyperwijk. Hier woon je in een groene omgeving met het Hof van Delftpark aan de overkant van de straat en het centrum van Delft op nog geen 10 minuten afstand. De inschrijfperiode is gesloten en alle woningen zijn toegewezen. Het is niet mogelijk om je in te schrijven als reservekandidaat.

Nieuwbouwappartementen in Delft aan de Teding van Berkhoutlaan Bekijk nu alle verkoopstukken op de projectwebsite en kom alles te weten over de appartementen! Financiële check Het is belangrijk dat je een financiële toets meestuurt bij jouw inschrijving. Deze financiële toetsing kun je laten opstellen door een financieel adviseur. Als je…

Nieuwbouwappartementen in Delft aan de Teding van Berkhoutlaan

Bekijk nu alle verkoopstukken op de projectwebsite en kom alles te weten over de appartementen!

Financiële check
Het is belangrijk dat je een financiële toets meestuurt bij jouw inschrijving. Deze financiële toetsing kun je laten opstellen door een financieel adviseur.
Als je wilt, kun je je gegevens achterlaten en je terug laten bellen door de Rabobank om alvast een afspraak in te plannen.
Ook kun je terecht bij Hypotheekshop, via denhaag1075@hypotheekshop.nl of via 070-3948031.
Beiden zijn bekend met De Tuin van Teding. Uiteraard ben je geheel vrij om naar een erkend adviseur van jouw voorkeur te gaan voor de financiële toets.

De Tuin van Teding
Ben je op zoek naar een nieuw appartement in Delft? Aan de Teding van Berkhoutlaan komt een prachtig appartementengebouw met ruime balkons of een privétuin welke natuurlijk overgaat in openbaar groen. Diverse type appartementen van circa 68 m² tot 102 m² met 2 of optioneel 3 slaapkamers.

Fijne groene woonomgeving in de Kuyperwijk
De Tuin van Teding komt aan de Teding van Berkhoutlaan ter hoogte van de Sasboutstraat gelegen in de Kuyperwijk. Hier woon je in een groene omgeving met het Hof van Delfpark aan de overkant van de straat, de winkels aan de Foreestweg om de hoek en de hockeyvereniging Ring Pass vlakbij. De Kuyperwijk staat bekend om het groene karakter en ruimtelijke opzet. Zo is het ook in de Tuin van Teding. Hier woon je lekker rustig, maar wel met voorzieningen om de hoek en hartje Delft op circa 7 minuten fietsafstand. Je parkeert de auto gewoon voor de deur. Stap in en met een kwartier bent je in Den Haag. Rotterdam en Leiden zijn maar 20 minuten rijden. Ideaal!

32 appartementen in kleinschalig woongebouw met architectonische kenmerken
De architect liet zich inspireren door de wederopbouwarchitectuur. De architect is op zoek gegaan naar de kwaliteiten in de omgeving en architectonische kenmerken uit de wijk. Hiervan heeft hij een eigentijdse vertaling gemaakt. Dat ziet u terug in de verfijnde geveldetails, bijzonder vormgegeven balkons en de verbinding die wordt gemaakt met de tuin rondom.

Groen, groener, groenst
Vanaf dag één stond vast dat het groene karakter van de Kuyperwijk tot aan de balkons, terrassen en tuinen te beleven moest zijn. Langs de Teding van Berkhoutlaan loopt een groenzone, die we betrekken bij de Tuin van Teding. De tuin rondom bestaat uit een mooi ontworpen privédeel en een openbaar gedeelte. Dit openbare gedeelte wordt straks in een participatietraject met bewoners en omwonenden ingericht. Passend bij de wensen van de gebruikers.

Woningtypes De Tuin van Teding
Ieder appartement heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon, terras of tuin. De buitenruimtes zijn op het zuidoosten en noordoosten georiënteerd. Wil je nog uitgebreider genieten van buiten zijn? Dan wandel je zo de gezamenlijke tuin in. Kopje koffie en boekje mee en genieten mee.

> 10 kopappartementen van ruim 68 m² - vanaf € 267.500,- v.o.n.

Bouwnummers Type C: 4, 5, 20, 21, 31 en 32

Op de kop van De Tuin van Teding komen 10 prachtige appartementen van 69 m2 groot. Het fijne aan deze appartementen is het balkon dat op het zuidoosten ligt en supermooi uitzicht biedt op de groene omgeving. Via het opvallende grote raam in de zijgevel komt veel licht binnen én kijk je leuk uit. Ook deze appartementen hebben 2 slaapkamers. Natuurlijk is ook aan de praktische zaken gedacht. Zo is er in de inpandige berging genoeg plaats voor een wasmachine en droger. Je fiets kun je kwijt in de berging op de begane grond. Geniet jij straks van dit praktisch ingedeelde appartement met de stad op fietsafstand?

> 21 Galerij appartementen van ruim 87 m²

Bouwnummers Type A: 1, 7 t/m 11, 14 en 23 t/m 27 - vanaf: € 355.000,- v.o.n.

Bouwnummers Type B: 2, 3, 6, 15 t/m 19 en 22 - vanaf: € 355.500,- v.o.n.

Zowel op de begane grond als op de 1e tot en met de 3e verdieping komen prachtige 3-kamerappartementen van circa 87 m2 groot. Dit appartement is er in 2 varianten. Je hebt de keuze uit een balkonbrede woonkamer (type A) met open keuken en 2 slaapkamers aan de entreezijde óf je kiest voor de indeling met doorzonwoonkamer (type B). Dan loopt de woonkamer met open keuken door van het balkon tot aan de galerij. Optioneel kun je kiezen om hier een derde slaapkamer te realiseren. In alle gevallen heb je een superfijn balkon of een tuin (als je op de begane grond woont) die maar liefst 7,5 meter breed is. Vanaf het balkon kijk je heel mooi uit op het groen voor de deur en achter de lamellen vind je beschutting en privacy.

> 1 special XL-appartement bnr 30 van circa 102 m² met erker, balkon en dakterras op de bovenste woonlaag - Koopsom € 550.000,- v.o.n.

Het grootste appartement van De Tuin van Teding vind je op de hoogste verdieping. Hier op vierhoog heb je optimale privacy en geniet je volop van het vrije uitzicht en de zon. Dit appartement heeft namelijk een balkon op het noordoosten én een royaal dakterras op het noordwesten. Kom straks binnen en laat je verrassen door de zee aan ruimte en hoe mooi het licht binnenvalt via de erker. De woonkamer met open keukenruimte is ruim 56 m2 groot en leent zich voor allerlei indelingen. Een leefkeuken met eiland, thuis werken, een grote eettafel en een riante zithoek; het kan hier! Natuurlijk is ook aan de praktische zaken gedacht. Zo is er in de inpandige berging genoeg plaats voor een wasmachine en droger. Je fiets kun je kwijt in de berging op de begane grond.

Vragen?
Natuurlijk kun je contact opnemen met ons! Om eventuele vragen te beantwoorden, maar ook als je hulp nodig hebt bij het invullen van het online inschrijfformulier of bij de financiële toets.

Highlights van De Tuin van Teding

 • Alle woningen verkocht
 • 32 appartementen in kleinschalig woongebouw
 • Fijne groene woonomgeving
 • Appartementen van 68 tot 102 m²

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.