De Tuin van Teding

Binnenkort in verkoop

32 nieuwbouw woonhuizen

Delft

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Appartementen in groene woonomgeving op 10 minuten fietsen van het centrum van Delft

De Tuin van Teding komt aan de Teding van Berkhoutlaan ter hoogte van de Sasboutstraat gelegen in de Kuyperwijk. Hier woon je in een groene omgeving met het Hof van Delfpark aan de overkant van de straat en het centrum van Delft op 10 minuten afstand. Wil jij hier straks wonen? Meld je dan nu aan op de projectwebsite als belangstellenden en blijf als eerste op de hoogte!

Nieuwbouwappartementen in Delft aan de Teding van Berkhoutlaan Bent je op zoek naar een nieuw appartement in Delft? Aan de Teding van Berkhoutlaan komt een prachtig appartementengebouw met ruime balkons of een privétuin welke natuurlijk overgaat in openbaar groen. Diverse type appartementen van circa 68 m² tot 102 m² met 2 of optioneel 3…

Nieuwbouwappartementen in Delft aan de Teding van Berkhoutlaan
Bent je op zoek naar een nieuw appartement in Delft? Aan de Teding van Berkhoutlaan komt een prachtig appartementengebouw met ruime balkons of een privétuin welke natuurlijk overgaat in openbaar groen. Diverse type appartementen van circa 68 m² tot 102 m² met 2 of optioneel 3 slaapkamers. De verkoop start naar verwachting in de eerste helft van 2022. Meld je nu aan als belangstellenden via de projectwebsite van De Tuinen van Teding en blijf als eerste op de hoogte over het project.

Fijne groene woonomgeving in de Kuyperwijk
De Tuin van Teding komt aan de Teding van Berkhoutlaan ter hoogte van de Sasboutstraat gelegen in de Kuyperwijk. Hier woon je in een groene omgeving met het Hof van Delfpark aan de overkant van de straat, de winkels aan de Foreestweg om de hoek en de hockeyvereniging Ring Pass vlakbij. De Kuyperwijk staat bekend om het groene karakter en ruimtelijke opzet. Zo is het ook in de Tuin van Teding. Hier woon je lekker rustig, maar wel met voorzieningen om de hoek en hartje Delft op circa 7 minuten fietsafstand. Je parkeert de auto gewoon voor de deur. Stap in en met een kwartier bent je in Den Haag. Rotterdam en Leiden zijn maar 20 minuten rijden. Ideaal!

32 appartementen in kleinschalig woongebouw met architectonische kenmerken
De architect liet zich inspireren door de wederopbouwarchitectuur. De architect is op zoek gegaan naar de kwaliteiten in de omgeving en architectonische kenmerken uit de wijk. Hiervan heeft hij een eigentijdse vertaling gemaakt. Dat ziet u terug in de verfijnde geveldetails, bijzonder vormgegeven balkons en de verbinding die wordt gemaakt met de tuin rondom.

Groen, groener, groenst
Vanaf dag één stond vast dat het groene karakter van de Kuyperwijk tot aan de balkons, terrassen en tuinen te beleven moest zijn. Langs de Teding van Berkhoutlaan loopt een groenzone, die we betrekken bij de Tuin van Teding. De tuin rondom bestaat uit een mooi ontworpen privédeel en een openbaar gedeelte. Dit openbare gedeelte wordt straks in een participatietraject met bewoners en omwonenden ingericht. Passend bij de wensen van de gebruikers.

Woningtypes De Tuin van Teding
Ieder appartement heeft een heerlijke buitenruimte in de vorm van een balkon, terras of tuin. De buitenruimtes zijn op het oosten en zuiden georiënteerd. Wil je nog uitgebreider genieten van buiten zijn? Dan wandel je zo de gezamenlijke tuin in. Kopje koffie en boekje mee en genieten mee.

> 10 kopappartementen van ruim 68 m²
> 20 appartementen van ruim 87 m²
> 1 appartement van ruim 102 m² met tuin
> 1 appartement van ruim 102 m² met terras

Of iets betaalbaar is, blijft subjectief. Wel durven we rustig te stellen dat de appartementen van de Tuin van Teding scherp geprijsd zijn ten opzichte van andere nieuwbouwappartementen. Helaas kunnen wij in dit stadium nog geen uitspraken doen over de prijzen van de woningen. Tijdens de start verkoop maken we de prijzen definitief bekend.

Meld je nu aan als belangstellenden via de projectwebsite
Interesse om hier straks te wonen? Meld je nu aan als belangstellenden via de projectwebsite van De Tuinen van Teding en blijf als eerste op de hoogte over het project!

Highlights van De Tuin van Teding

 • 32 appartementen in kleinschalig woongebouw
 • Fijne groene woonomgeving
 • Appartementen van 68 tot 102 m²

Basiskenmerken

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.