De Velden fase 1

Verkocht

50 nieuwbouw woonhuizen

Den Haag

Verkocht

Corrine Juffermans

Omschrijving

Wonen in een duurzame en ruimte eengezinswoning aan een groen woonhof in Erasmusveld!

In Proeftuin Erasmusveld is het tijd voor een nieuw deelplan met 125 duurzame eengezinswoningen: De Velden. De energiezuinige woningen liggen in een oase van groen, dat wordt doorkruist door een prachtige natuurpromenade, die aansluit op het Haagse ecologische lint. Alle woningen in fase 1 van De Velden zijn verkocht.

Duurzaam omgaan met de natuur speelt een belangrijke rol in Proeftuin Erasmusveld en dat is goed te zien in deelplan De Velden. Zowel in de buurt als in de woningen zelf. De huizen liggen aan gezellige groene woonhofjes die zorgen voor ontmoeting, veilige speelplekken voor kinderen en gezonde buitenruimten. Hier let je niet op elkaar, maar hier…

Duurzaam omgaan met de natuur speelt een belangrijke rol in Proeftuin Erasmusveld en dat is goed te zien in deelplan De Velden. Zowel in de buurt als in de woningen zelf. De huizen liggen aan gezellige groene woonhofjes die zorgen voor ontmoeting, veilige speelplekken voor kinderen en gezonde buitenruimten. Hier let je niet op elkaar, maar hier ben en leef je met elkaar!

De 125 energiezuinige gezinswoningen liggen in een oase van groen, dat wordt doorkruist door een prachtige natuurpromenade die aansluit op het Haagse ecologische lint. De promenade is voorzien van wadi’s (in plaats van een riool), die zorgen voor natuurlijke wateropvang. Hier kun je ook wandelen, fietsen en genieten. Het uitzicht op het groen zorgt voor een gezonde leefomgeving.

Highlights van De Velden fase 1

 • Eerste fase eengezinswoningen in Proeftuin Erasmusveld
 • 50 duurzame eengezinswoningen in fase 1
 • Woonoppervlakte vanaf 138 m²

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.