2 onder 1 kapwoning Zeewinde

Nog 1 woningen beschikbaar!

6 nieuwbouw woonhuizen

€ 849.850,- tot

€ 869.850,- tot

€ 874.850,- tot

€ 874.850,- tot

€ 874.850,- tot

€ 879.850,- tot

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

In deze prachtige 2 onder 1 kapwoningen met veranda en fraaie geveldetails, waan je jezelf in The Hamptons. Niet alleen door de architectuur met puntgevel, de uitstraling en materialen, maar ook door de nabijheid van het strand. Het duinlandschap loopt zelfs door in de straten van het plan, waardoor je elke dag een ultiem vakantiegevoel ervaart!…

In deze prachtige 2 onder 1 kapwoningen met veranda en fraaie geveldetails, waan je jezelf in The Hamptons. Niet alleen door de architectuur met puntgevel, de uitstraling en materialen, maar ook door de nabijheid van het strand. Het duinlandschap loopt zelfs door in de straten van het plan, waardoor je elke dag een ultiem vakantiegevoel ervaart! Ook van binnen is de woning prachtig. Én zeer ruim, met een woonoppervlakte van maar liefst 190 m2. Met veel openslaande deuren en de tuin óf veranda gericht op het noordoosten of zuidwesten, leef je hier zodra het kan lekker buiten. Iets voor jou?

Keuken aan de veranda
Deze royale tweekappers staan op royaal kavel, met de achtertuin gericht op het noordoosten of zuidwesten. De tuin is voorzien van een berging en 2 eigen parkeerplaatsen. Handig, want aan de tuinzijde bevindt zich ook de entree. Hier stap je direct binnen in de woonkamer, die door de zijuitbouw extra breed is. In het midden van de woonkamer is een deur naar het halletje in de uitbouw. Hier vind je het toilet, de trap naar boven en een deur naar de veranda. Maar bij mooi weer loop je vast vaker in en uit via de openslaande deuren in de keuken.

Drie slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met ligbad. De zolderverdieping tot slot is extra ruim dankzij de dwarskap en nog naar eigen wens in te delen. Hier vind je ook de aansluiting voor de wasmachine en droger, in de afgesloten techniekruimte.

Basiskenmerken

 • Beschikbare woningen 1
 • Woonoppervlakte v.a. 190 m2 tot 190 m2
 • Kamers 4
 • Prijs

  € 849.850,- tot

  € 869.850,- tot

  € 874.850,- tot

  € 874.850,- tot

  € 874.850,- tot

  € 879.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.