Bouwnummer 096, Noorderduin fase 2 bouwnummer 096, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

In deze prachtige 2 onder 1 kapwoning met veranda waan je jezelf in een van de badplaatsen van The Hamptons. Niet alleen door de stijlvolle kustarchitectuur, met beachy kleuren en stijlvolle details zoals de veranda en de puntgevel met ovaal raam, maar ook door het duinlandschap in en om de wijk. Ook van binnen is de woning prachtig. Én riant, met…

In deze prachtige 2 onder 1 kapwoning met veranda waan je jezelf in een van de badplaatsen van The Hamptons. Niet alleen door de stijlvolle kustarchitectuur, met beachy kleuren en stijlvolle details zoals de veranda en de puntgevel met ovaal raam, maar ook door het duinlandschap in en om de wijk. Ook van binnen is de woning prachtig. Én riant, met een woonoppervlakte van maar liefst 190 m2. Met veel openslaande deuren, een fijne tuin en een veranda op het zuidwesten, leef je hier vooral buiten en ervaar je elke dag een ultiem vakantiegevoel! Iets voor jullie?

Keuken aan de veranda
Deze tweekapper is zo’n 11 meter lang en staat op een kavel van ruim 280 m2, met de tuin op het noordoosten. De tuin is voorzien van een berging en 2 eigen parkeerplaatsen. Handig, want hier stap je via de openslaande deuren direct binnen in de woonkamer. Deze is door de zijbeuk ruim 8 meter breed én lekker licht dankzij dubbele openslaande deuren. In het midden zijn de aansluitingen voor de open woonkeuken met kookeiland. Het toilet en de trap vind je in de hal aan de voorzijde. Hier is ook een deur naar de veranda, op het zuidwesten. Maar bij mooi weer loop je vast vaker in en uit via de openslaande deuren.

Drie slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met dubbele wastafel en ligbad. De zolderverdieping is dankzij de puntgevel aan de voorzijde extra ruim en biedt veel bergruimte. Voor de wasmachine en droger is hier plek in de techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.