Bouwnummer 076, Noorderduin fase 2 bouwnummer 076, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

In deze prachtige 2 onder 1 kapwoning met veranda waan je jezelf zó in The Hamptons. Niet alleen door de fraaie kustarchitectuur met beachy kleuren, onderhoudsvrije materialen én geveldetails zoals de puntgevel met ovaal raam, maar vooral door de verbinding met de natuurlijke duinstrook. Met meerdere openslaande deuren naar de veranda of de tuin…

In deze prachtige 2 onder 1 kapwoning met veranda waan je jezelf zó in The Hamptons. Niet alleen door de fraaie kustarchitectuur met beachy kleuren, onderhoudsvrije materialen én geveldetails zoals de puntgevel met ovaal raam, maar vooral door de verbinding met de natuurlijke duinstrook. Met meerdere openslaande deuren naar de veranda of de tuin op het zuidwesten, leef je hier vooral buiten! Maar ook van binnen is de woning prachtig. Én ruim, met een woonoppervlakte van maar liefst 190 m2. Voor de auto heb je bovendien 2 parkeerplekken op eigen terrein. Iets voor jou?

Keuken aan de veranda
Deze royale tweekapper staat op een kavel van zo’n 298 m2. De tuin ligt op het zuidwesten en is voorzien van een berging én 2 eigen parkeerplaatsen. Handig, want aan de tuinzijde is ook de entree. Hier stap je direct binnen in de woonkamer, die door de zijuitbouw ruim 8 meter breed is. In het midden van de leefruimte zijn alle nodige aansluitingen aangelegd voor de royale open woonkeuken, met kookeiland en aan de voorzijde stap je via de openslaande deuren zo de veranda op. Aan deze kant is ook een hal, met het toilet en de trap naar boven. Ook hier is een deur naar de veranda.

Drie slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met dubbele wastafel en ligbad. De zolderverdieping tot slot is extra ruim dankzij de puntgevel aan de voorzijde en kun je naar eigen wens indelen. Voor de wasmachine en droger is hier plek in de techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.