Hoekwoning Duindoorn veranda

Nog 0 woningen beschikbaar!

2 nieuwbouw woonhuizen

€ 739.850,- tot

€ 739.850,- tot

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Op zoek naar een ruime gezinswoning op loopafstand van het strand? Dan zit je goed in Noorderduin, de nieuwe woonwijk op een unieke plek achter de duinen. Deze brede hoekwoningen een woonoppervlakte van circa 190 m2 hebben een heerlijke veranda voor de deur, een tuin op het zuidwesten én lekker veel deuren om open te zetten. Fijn, want in…

Op zoek naar een ruime gezinswoning op loopafstand van het strand? Dan zit je goed in Noorderduin, de nieuwe woonwijk op een unieke plek achter de duinen. Deze brede hoekwoningen een woonoppervlakte van circa 190 m2 hebben een heerlijke veranda voor de deur, een tuin op het zuidwesten én lekker veel deuren om open te zetten. Fijn, want in Noorderduin loopt het duinlandschap door in de straten van het plan. Vanaf de veranda loop je zó naar het strand. Iets voor jullie?

Indeling
Deze woningen staan in een rij van 4 en hebben een aantrekkelijke bouwstijl, geïnspireerd op de kustarchitectuur in The Hamptons. Met aantrekkelijke details, zoals de veranda aan de voorzijde. Deze is gericht op het noordoosten en grenst aan het groen. De 2 hoekwoningen hebben een fraaie puntgevel. Je betreedt de woning aan de tuinzijde. Handig, want hier zet je ook de fiets in de berging en parkeer je de auto's op eigen terrein. Via de tuin stap je direct binnen in de woonkamer, met open keuken. Het toilet en de trap naar boven vind je in de hal aan de voorzijde. Zowel hier áls in de uitbouw áls aan de voorzijde van de woonkamer bieden deuren toegang tot de veranda.

Drie slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met ligbad. De zolder, die bij de hoekwoningen extra ruim is dankzij de dwarskap, kun je nog naar eigen wens indelen. Hier vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger, in een afgesloten ruimte.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 190 m2 tot 190 m2
  • Kamers 4
  • Prijs

    € 739.850,- tot

    € 739.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.