Bouwnummer 067, Noorderduin fase 2 bouwnummer 067, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Op zoek naar een royale gezinswoning op loopafstand van het strand? Dan zit je goed in Noorderduin, de nieuwe woonwijk op een unieke plek achter de duinen. Deze brede hoekwoning, op de hoek van een woningrij van 4, springt in het oog door de puntgevel met ovaal raam, de zijaanbouw en de veranda voor de deur. De auto parkeer je op eigen terrein en…

Op zoek naar een royale gezinswoning op loopafstand van het strand? Dan zit je goed in Noorderduin, de nieuwe woonwijk op een unieke plek achter de duinen. Deze brede hoekwoning, op de hoek van een woningrij van 4, springt in het oog door de puntgevel met ovaal raam, de zijaanbouw en de veranda voor de deur. De auto parkeer je op eigen terrein en met een woonoppervlakte van maar liefst 190 m2 heb je alle ruimte. Maar als het éven kan leef je hier lekker buiten. In de achtertuin op het zuidwesten is het ook goed vertoeven en vanaf de veranda loop je zó naar het strand. Iets voor jullie?

3x openslaande deuren
Je betreedt deze hoekwoning via de openslaande deuren aan de tuinzijde. Handig, want achter in de tuin is ook de berging voor je fiets én heb je 2 eigen parkeerplaatsen. Je stapt direct binnen in de woonkamer. Deze is dankzij de zijbeuk, ook voorzien van openslaande deuren, aan de tuinzijde ruim 8 meter breed! In het midden van de leefruimte zijn de aansluitingen aanwezig voor de open woonkeuken met kookeiland, en aan de voorzijde stap je via de openslaande deuren zo de veranda op. Aan deze kant is ook een hal, met het toilet en de trap naar boven, én een deur naar de veranda.

Drie slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met dubbele wastafel en ligbad. De zolderverdieping is extra ruim dankzij de puntgevel aan de voorzijde en kun je naar eigen wens indelen. Voor de wasmachine en droger is hier plek in de techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.