Bouwnummer 077, Noorderduin fase 2 bouwnummer 077, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Wat is het heerlijk wonen in Noorderduin. Op je eigen veranda in deze woonwijk achter de duinen geniet je van de nabijheid van het strand en het duinlandschap, en voelt elke dag als vakantie! Deze riante hoekwoning met zijaanbouw heeft een woonoppervlakte van maar liefst zo’n 190 m2 en is zo’n 11 meter lang! De veranda aan de voorzijde en de…

Wat is het heerlijk wonen in Noorderduin. Op je eigen veranda in deze woonwijk achter de duinen geniet je van de nabijheid van het strand en het duinlandschap, en voelt elke dag als vakantie! Deze riante hoekwoning met zijaanbouw heeft een woonoppervlakte van maar liefst zo’n 190 m2 en is zo’n 11 meter lang! De veranda aan de voorzijde en de achtertuin op het zuidwesten mét 2 eigen parkeerplekken, maken het plaatje compleet. Bovendien heb je lekker veel deuren om open te zetten. Fijn, want in dit duinlandschap leef je vooral buiten!

Direct in de woonkamer
Deze hoekwoning staat op een kavel van ruim 280 m2, met de tuin op het zuidwesten. De tuin is voorzien van een berging en 2 eigen parkeerplaatsen. Handig, want aan deze kant bevindt zich ook de entree. Hier stap je direct binnen in de woonkamer, die door de zijbeuk aan deze zijde bijna 9 meter breed is! Dankzij de dubbele openslaande deuren én een hoog raam is de woonkamer ook heerlijk licht. In het midden zijn de aansluitingen voor de open woonkeuken met kookeiland, en aan de voorzijde stap je via de openslaande deuren zo de veranda op. Ook in de hal aan deze kant is een deur naar de veranda.

Drie slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met dubbele wastafel en ligbad. De zolderverdieping is extra ruim dankzij de puntgevel aan de voorzijde en kun je naar eigen wens indelen. Voor de wasmachine en droger is hier plek in de techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.