Tussenwoning Duinroos

Nog 0 woningen beschikbaar!

2 nieuwbouw woonhuizen

€ 574.850,- tot

€ 629.850,- tot

Verkocht

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Wat is het geweldig wonen in Noorderduin, op deze unieke plek achter de duinen. Hier ervaar je elke dag een ultiem vakantiegevoel en geniet je van de nabijheid van het strand en het duinlandschap, dat zelfs doorloopt in de straten in het plan. Zo wandel je haast onbewust het strand op. Zie je jezelf al zitten op de veranda van een van deze…

Wat is het geweldig wonen in Noorderduin, op deze unieke plek achter de duinen. Hier ervaar je elke dag een ultiem vakantiegevoel en geniet je van de nabijheid van het strand en het duinlandschap, dat zelfs doorloopt in de straten in het plan. Zo wandel je haast onbewust het strand op. Zie je jezelf al zitten op de veranda van een van deze heerlijk brede rijwoningen, ontworpen in de fraaie kustarchitectuur zoals in The Hamptons? Met een woonoppervlakte van 149 of 166 m2, de achtertuin op het zuidwesten en 2 parkeerplekken op eigen terrein, blijft er weinig te wensen over!

Deuren naar tuin en veranda
Deze tussenwoningen hebben een lichte, tuingerichte woonkamer van zo’n 7 meter breed met dubbele deuren naar de tuin. Bij mooi weer staan die natuurlijk de hele dag open. Want met de tuin op het zuidwesten, leef je hier buiten! Ook in de keuken aan de voorzijde kun je de deuren open gooien. Hier stap je zo de veranda op, die is gericht op het noordoosten en grenst aan het groen. Het toilet en de trap naar boven bevinden zich in de hal waar je binnenkomt.

Twee slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet en een ruime berging, met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tot slot heb je ook nog een hoop bergruimte op de zolder, naar eigen wens in te delen. Een van deze tussenwoningen heeft een puntgevel en hierdoor extra ruimte op deze verdieping. Net als alle woningen in Noorderduin, zijn deze rijwoningen voorzien van zonnepanelen.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 149 m2 tot 166 m2
  • Kamers 3
  • Prijs

    € 574.850,- tot

    € 629.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.