Bouwnummer 073, Noorderduin fase 2 bouwnummer 073, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Wat is het geweldig wonen in Noorderduin. Op je eigen veranda in deze unieke woonwijk achter de duinen voelt elke dag als vakantie! Zie je jezelf al zitten op de veranda, genietend van het duinlandschap dat is doorgetrokken in de wijk? Deze royale tussenwoning staat in een rij van 4 woningen in stijlvolle kustarchitectuur, geïnspireerd op The…

Wat is het geweldig wonen in Noorderduin. Op je eigen veranda in deze unieke woonwijk achter de duinen voelt elke dag als vakantie! Zie je jezelf al zitten op de veranda, genietend van het duinlandschap dat is doorgetrokken in de wijk? Deze royale tussenwoning staat in een rij van 4 woningen in stijlvolle kustarchitectuur, geïnspireerd op The Hamptons, en valt op door de fraaie puntgevel met rond raam in de nok. Met de tuin op het zuidwesten, veel openslaande deuren en de veranda aan de voorzijde, leef je hier al snel lekker buiten! Voor de auto heb je bovendien 2 parkeerplekken op eigen terrein. Wat wil je nog meer?

Deuren naar tuin en veranda
Via de veranda aan de voorzijde kom je binnen in de hal, met toilet. Óf je stapt via de openslaande deuren direct binnen in de open keuken, waarvoor alle aansluitingen aanwezig zijn. Aan de tuinzijde is de woonkamer zo’n 7 meter breed én heerlijk licht, door de dubbele openslaande deuren naar de zonnige tuin. Bij mooi weer staan die natuurlijk de hele dag open en ben je veel buiten. Ook aan de voorzijde stap je via de openslaande deuren zo op de veranda, gericht op het noordoosten.

Twee slaapkamers
In de hal waar je binnenkomt is de trap naar boven. Op de 1e verdieping zijn 2 ruime slaapkamers, de badkamer met wastafel en douche, een separaat toilet en een ruime berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tot slot heeft deze tussenwoning dankzij de puntgevel aan de voorzijde extra veel bergruimte op de zolder.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.