Bouwnummer 072, Noorderduin fase 2 bouwnummer 072, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Wat is het geweldig wonen in Noorderduin. Op je eigen veranda in deze unieke woonwijk achter de duinen geniet je van de nabijheid van het strand en het duinlandschap, en voelt elke dag als vakantie! Zie je jezelf al zitten op de veranda? Deze tussenwoning staat in een huizenrij van 4 met een fraaie bouwstijl, geïnspireerd op de kustarchitectuur…

Wat is het geweldig wonen in Noorderduin. Op je eigen veranda in deze unieke woonwijk achter de duinen geniet je van de nabijheid van het strand en het duinlandschap, en voelt elke dag als vakantie! Zie je jezelf al zitten op de veranda? Deze tussenwoning staat in een huizenrij van 4 met een fraaie bouwstijl, geïnspireerd op de kustarchitectuur zoals in The Hamptons. Met de tuin op het zuidwesten, een woonkamer met veel openslaande deuren en de veranda aan de voorzijde, leef je hier lekker buiten! Voor de auto heb je bovendien 2 parkeerplekken op eigen terrein. Wat wil je nog meer?

Deuren naar tuin en veranda
Via de veranda aan de voorzijde kom je binnen in de hal. Óf je stapt via de openslaande deuren direct binnen in de open keuken, waarvoor alle aansluitingen aanwezig zijn. Aan de tuinzijde is de woonkamer zo’n 7 meter breed én heerlijk licht door de dubbele openslaande deuren naar de tuin. Bij mooi weer staan die natuurlijk de hele dag open en leef je hier al snel buiten. Ook aan de voorzijde stap je via de openslaande deuren zo op de veranda, gericht op het noordoosten en grenzend aan het groen. Het toilet en de trap naar boven bevinden zich in de entreehal.

Twee slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 2 slaapkamers, de badkamer, een separaat toilet en een ruime berging met aansluitingen voor de wasmachine en droger. Tot slot is er nog een zolderverdieping, die je zelf kunt indelen. Net als alle woningen in Noorderduin, zijn deze rijwoningen voorzien van zonnepanelen.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.