Tussenwoning Duindoorn veranda

Nog 0 woningen beschikbaar!

4 nieuwbouw woonhuizen

€ 609.850,- tot

€ 609.850,- tot

€ 609.850,- tot

€ 609.850,- tot

Verkocht

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Op zoek naar een ruime gezinswoning op loopafstand van het strand, en het liefst ‘niet zo standaard’? Dan zit je goed in Noorderduin, de nieuwe woonwijk op een unieke plek achter de duinen. Deze heerlijk brede rijwoningen met een woonoppervlakte van zo’n 162 m2 hebben een veranda voor de deur, een achtertuin op het zuidwesten én veel deuren naar…

Op zoek naar een ruime gezinswoning op loopafstand van het strand, en het liefst ‘niet zo standaard’? Dan zit je goed in Noorderduin, de nieuwe woonwijk op een unieke plek achter de duinen. Deze heerlijk brede rijwoningen met een woonoppervlakte van zo’n 162 m2 hebben een veranda voor de deur, een achtertuin op het zuidwesten én veel deuren naar buiten. Dat is fijn, want Noorderduin is zo ontworpen dat het duinlandschap door loopt in de straten van het plan. Vanuit je tuin of de veranda loop je zó naar het strand. Is dat iets voor jullie?

Indeling
De woningen staan in een rij van 4 en hebben een aantrekkelijke bouwstijl, geïnspireerd op de kustarchitectuur in The Hamptons. Met aantrekkelijke details, zoals de veranda aan de voorzijde. Deze is gericht op het noordoosten en grenst aan het groen. Je betreedt de woning aan de tuinzijde. Handig, want hier zet je ook de fiets in de berging, én parkeer je de auto op eigen terrein. Via de tuin stap je direct binnen in de woonkamer, met open keuken. Het toilet en de trap naar boven vind je in de hal aan de voorzijde. Hier is ook een deur naar de veranda. Maar bij mooi weer loop je vast vaker in en uit via de openslaande deuren in de keuken.

Drie slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, waaronder de woningbrede hoofdslaapkamer aan de voorzijde. Verder heb je hier een separaat toilet en een ruime badkamer met ligbad. De zolder kun je nog naar eigen wens indelen. Hier vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger.

Basiskenmerken

 • Woonoppervlakte v.a. 162 m2 tot 162 m2
 • Kamers 5
 • Prijs

  € 609.850,- tot

  € 609.850,- tot

  € 609.850,- tot

  € 609.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.