Bouwnummer 079, Noorderduin fase 2 bouwnummer 079, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Wat is het heerlijk wonen in Noorderduin. Op je eigen veranda in deze unieke wijk voelt elke dag als vakantie! Deze riante tussenwoning van 6,6 meter breed en 11 meter diep, heeft een woonoppervlakte van zo’n 162 m2, 4 slaapkamers, een veranda aan de voorzijde en een tuin op het zuidwesten met 2 parkeerplekken op eigen terrein. Bovendien kun je…

Wat is het heerlijk wonen in Noorderduin. Op je eigen veranda in deze unieke wijk voelt elke dag als vakantie! Deze riante tussenwoning van 6,6 meter breed en 11 meter diep, heeft een woonoppervlakte van zo’n 162 m2, 4 slaapkamers, een veranda aan de voorzijde en een tuin op het zuidwesten met 2 parkeerplekken op eigen terrein. Bovendien kun je lekker veel deuren openzetten. Ideaal, want in Noorderduin sluiten de tuinen en veranda’s mooi aan op mooie natuurlijke duinstrook. Wat wil je nog meer?

Direct in de woonkamer
De woning staat in een huizenrij van 4 in stijlvolle kustarchitectuur, geïnspireerd op The Hamptons. De veranda aan de voorzijde is gericht op het noordoosten en grenst aan het groen. Je betreedt de woning aan de tuinzijde. Handig, want hier zet je ook de fiets in de berging én parkeer je de auto. Via de openslaande deuren kom je direct binnen in de brede woonkamer, met in het midden de aansluitingen voor de ruime open woonkeuken met kookeiland. Het toilet en de trap naar boven vind je in de hal aan de voorzijde. Hier is ook een deur naar de veranda, maar bij mooi weer loop je vast vaker in en uit via de openslaande deuren.

Vier slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, waaronder de woningbrede hoofdslaapkamer aan de voorzijde. Verder heb je hier een separaat toilet en een ruime badkamer met dubbele wastafel en ligbad. Op de 2e verdieping bevindt zich de 4e slaapkamer. Hier heb je verder veel bergruimte én plek voor de wasmachine en droger.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.