Bouwnummer 069, Noorderduin fase 2 bouwnummer 069, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Op zoek naar een ruime gezinswoning op loopafstand van het strand, en het liefst ‘niet zo standaard’? Dan zit je goed in Noorderduin, de nieuwe woonwijk op een unieke plek achter de duinen. Deze heerlijk brede tussenwoning met 2 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein én een veranda voor de deur, staat in een fraaie woningrij van 4. Een heerlijke…

Op zoek naar een ruime gezinswoning op loopafstand van het strand, en het liefst ‘niet zo standaard’? Dan zit je goed in Noorderduin, de nieuwe woonwijk op een unieke plek achter de duinen. Deze heerlijk brede tussenwoning met 2 eigen parkeerplaatsen op eigen terrein én een veranda voor de deur, staat in een fraaie woningrij van 4. Een heerlijke woning met een woonoppervlakte van zo’n 162 m2, een achtertuin op het zuidwesten én veel deuren naar buiten. Dat is fijn, want de wijk loopt door in de natuurlijke duinstrook, dus je leeft hier lekker veel buiten! Is dat iets voor jullie?

Openslaande deuren
Je betreedt de woning aan de tuinzijde. Handig, want hier zet je ook de fiets in de berging, én parkeer je de auto op eigen terrein. Je stapt direct binnen in de woonkamer, die ruim 6 meter breed is aan de voorzijde. In het midden van de leefruimte zijn alle aansluitingen aanwezig voor de open woonkeuken, met kookeiland, en in de hal aan de voorzijde vind je het toilet en de trap naar boven. Hier is ook een deur naar de veranda, maar bij mooi weer loop je vast vaker in en uit door de openslaande deuren aan deze kant.

Drie slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 3 slaapkamers, waaronder de woningbrede hoofdslaapkamer aan de voorzijde. Verder heb je hier een separaat toilet en een ruime badkamer met dubbele wastafel en ligbad. De zolder kun je naar eigen wens indelen. Hier vind je ook de aansluitingen voor de wasmachine en droger, in de afgesloten techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.