Energiezuinig wonen in een woning die klaar is voor de toekomst!

In verkoop

De verkoop van De Blauwe Kreken fase 4 is gestart!

112 nieuwbouw woonhuizen

Van € 485.000 tot € 950.000 v.o.n.

Poeldijk

Marjolein Derksen

Omschrijving

Groen, dorps, modern en duurzaam

Duurzaamheid als belangrijke pijler
Wil je lagere energielasten? Ga dan voor een nieuwbouwwoning! Enkele duurzaamheidskenmerken van De Blauwe Kreken zijn:

 • BENG 2=0 (bijna energieneutrale woning)
 • Groenverklaring (duurzaamheidskorting op jouw hypotheek)
 • Eigen bodemwarmtepomp
 • Zonnepanelen

Groen, dorps en modern De Blauwe Kreken is een nieuwbouwwijk in het noorden van Poeldijk, maar nog steeds op slechts vijf minuten fietsen van het centrum. In dit gezellige centrum vind je onder meer een grote supermarkt, restaurants en een school. In De Blauwe Kreken worden circa 250 woningen gerealiseerd door BPD Gebiedsontwikkeling en de 112…

Groen, dorps en modern
De Blauwe Kreken is een nieuwbouwwijk in het noorden van Poeldijk, maar nog steeds op slechts vijf minuten fietsen van het centrum. In dit gezellige centrum vind je onder meer een grote supermarkt, restaurants en een school. In De Blauwe Kreken worden circa 250 woningen gerealiseerd door BPD Gebiedsontwikkeling en de 112 woningen in fase 4 zijn de laatste die worden verkocht en opgeleverd in deze wijk. Uiteraard zijn de woningen gasloos en volledig geïsoleerd. In De Blauwe Kreken ben je dus klaar voor de toekomst!

De Blauwe Kreken groeit lekker door!
Met de vierde fase van De Blauwe Kreken breidt de wijk en het dorp Poeldijk weer verder uit. Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht voor deze online verkoop, maar de verschillende woningtypes staan al online. Fase 4 bestaat uit acht verschillende types. Zo zijn er rijwoningen in diverse beukmaten (de breedte van de woning), maar ook 2 onder 1 kapwoningen en een vrijstaande villa. Waar je ook voor kiest, in De Blauwe Kreken geniet je altijd van het dorpse leven in een groene omgeving.

Interesse in een woning? Meld je aan als belangstellende!
Zie jij jezelf al wonen in De Blauwe Kreken? Meld je dan aan als belangstellende. Dit kan op de projectwebsite via de pagina woningen. Altijd het laatste nieuws over nieuwbouw in Poeldijk ontvangen kan door je aan te melden voor de nieuwsbrief. Dan hoor je als eerste wanneer er bijvoorbeeld woningen in verkoop gaan. Zo heb jij de grootste kans om ook in een nieuwbouwwoning in Poeldijk te wonen.

Highlights van De Blauwe Kreken fase 4

 • Wonen in een gezellige dorpse buurt!
 • Tien minuten rijden van het strand en dichtbij Den Haag
 • Gasloos en volledig geïsoleerd

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.