De Blauwe Kreken Fase 3

In verkoop

21 nieuwbouw woonhuizen

Van € 724.850 tot € 1.049.850 v.o.n.

Poeldijk

Marjolein Derksen

Omschrijving

Prachtig project in Poeldijk!

Aan de Singel: een oase van rust en geluk, waar groene vergezichten en het vrolijke spel van kinderen je hart verwarmen terwijl je ontspant op je veranda, omringd door buren die genieten van de laatste zonnestralen.

Ben jij nieuwsgierig hoe deze woningen er van binnen uitzien? En heb je vragen over de woningen? Kom dan langs! De makelaars van De Blauwe Kreken fase 3 staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We hebben twee woningen voor je opengesteld: de Watervilla M (bouwnummer 8) die gelegen is aan Wiel 21 te Poeldijk en de Watervilla L…

Ben jij nieuwsgierig hoe deze woningen er van binnen uitzien? En heb je vragen over de woningen? Kom dan langs! De makelaars van De Blauwe Kreken fase 3 staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden. We hebben twee woningen voor je opengesteld: de Watervilla M (bouwnummer 8) die gelegen is aan Wiel 21 te Poeldijk en de Watervilla L (bouwnummer 18) die gelegen is aan de Grift 19 te Poeldijk. Zet de datum en tijd alvast in je agenda en kom die dag gezellig langs. Laat je verassen hoe ruim deze woningen van binnen zijn.

• Zaterdag 6 april 2024
• 11.00 uur - 15.00 uur
• Watervilla M, Wiel 21 te Poeldijk
• Watervilla L, Grift 19 te Poeldijk

In de groene en kindvriendelijke wijk De Blauwe Kreken ontwikkelt BPD 21 woningen gelegen aan het water. De vrijstaande en geschakelde villa's worden gekenmerkt door een modern design en prachtige ligging. Met minimaal 157 m2 en maximaal 219 m2 aan woonoppervlakte is aan ruimte geen gebrek.

De villa's worden voorjaar 2024 al opgeleverd! Jouw uitgelezen kans om het jaar te beginnen in een gloednieuwe woning met een heerlijk woonoppervlak. Je zult versteld staan hoeveel licht en ruimte je op alle verdiepingen treft. Welk bouwnummer je ook kiest, overal creëer je die leefkeuken waarin de mogelijkheden eindeloos zijn.

De woningen worden opgeleverd met aangelegde tuin, dus die zorgen zijn alvast weggenomen. Ook lekker: je loopt niet al het zand en modder je woning in bij het inrichten.

Een geschakelde of vrijstaande villa in De Blauwe Kreken met eigen ogen bekijken? De makelaar leidt je graag rond in één van de woningen.

Highlights van De Blauwe Kreken Fase 3

 • Gloednieuwe woningen gelegen op eigen grond
 • Zonnige voortuin en achtertuin aan het water
 • Woningen zijn levensloopbestendig te malen

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.