De Blauwe Kreken Fase 3

In verkoop

23 nieuwbouw woonhuizen

Van € 724.850 tot € 1.049.850 v.o.n.

Poeldijk

Marjolein Derksen

Omschrijving

16 juni online start verkoop

Op 16 juni gaat online de verkoop van start van 21 geschakelde en vrijstaande villa's in Poeldijk De Blauwe Kreken fase 3. Bekijk nu alvast alle informatie op de projectwebsite. Heb je vragen en wil je nog meer te weten komen over dit mooie project? Bezoek dan op 21 juni de Meet & Greet! Tussen 17.00 - 18.30 uur vindt deze bijeenkomst plaats in Hudson Den Haag Zuid aan de Poeldijkseweg 47.

In de groene en kindvriendelijke wijk De Blauwe Kreken verrijzen 21 woningen gelegen aan het water. De vrijstaande en geschakelde villa's worden gekenmerkt door een modern design en prachtige ligging. Met minimaal 157 m2 en maximaal 219 m2 aan woonoppervlakte is aan ruimte geen gebrek. Ook interessant: de woningen zijn - indien gewenst -…

In de groene en kindvriendelijke wijk De Blauwe Kreken verrijzen 21 woningen gelegen aan het water. De vrijstaande en geschakelde villa's worden gekenmerkt door een modern design en prachtige ligging. Met minimaal 157 m2 en maximaal 219 m2 aan woonoppervlakte is aan ruimte geen gebrek. Ook interessant: de woningen zijn - indien gewenst - levensloopbestendig te maken.

Highlights van De Blauwe Kreken Fase 3

 • Inschrijven tot 27 juni om 15.00 uur!
 • Zonnige voortuin en achtertuin aan het water
 • Optioneel slaapkamer en badkamer op de begane grond

Basiskenmerken

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.