Noorderduin fase 1

In verkoop

60 nieuwbouw woonhuizen

Van € 419.850 tot € 889.850 v.o.n.

Monster

Rianne Dessens – van der Voort

Omschrijving

Prachtige karakteristieke architectuur

Het vakantiegevoel het hele jaar door in door de typische, New England-ambiance. Door het gebruik van lichte tinten, kenmerkende raampartijen, een overdekte veranda en een houtlook. Bijkomend voordeel: de karakteristieke gevels in Noorderduin zijn onderhoudsarm. Je hebt hier dus bijna geen omkijken naar!

Op zoek naar het vakantiegevoel in je eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je bent omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland altijd dichtbij. Maak kennis met…

Op zoek naar het vakantiegevoel in je eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je bent omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland altijd dichtbij. Maak kennis met Noorderduin!

In fase 1 worden 60 woningen gerealiseerd. Of je nu voor een rijwoning of 2 onder 1 kapvilla gaat, in Noorderduin fase 1 geniet je van wonen op een bijzondere locatie in een fonkelnieuw huis. Op de veranda kun je ieder straaltje zon meepakken. Toch liever uitwaaien op het strand? Vijf minuten fietsen en je bent er!

Meer weten over Noorderduin? Bezoek de projectwebsite (link onderaan de pagina) of neem contact op met Olsthoorn Makelaars.

Highlights van Noorderduin fase 1

 • 250 woningen worden gefaseerd in verkoop gebracht
 • Rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen altijd dichtbij
 • Lichte tinten, kenmerkende raampartijen, een overdekte veranda en een houtlookgevel

Basiskenmerken

 • Beschikbare woningen 60
 • Woonoppervlakte v.a. 109 m2
 • Kamers 3 tot 4
 • Website www.nieuwbouw-noorderduin.nl/
 • Koopsom Van € 419.850 tot € 889.850 v.o.n.
-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.