Buitenplaats Hofstede | Woningen

Verkocht

23 nieuwbouw woonhuizen

Rijswijk

Verkocht

Corrine Juffermans

Omschrijving

Exclusief wonen in een lommerrijke omgeving

Een eeuwenoud ensemble van buitenplaatsen en landgoederen krijgt er een nieuwe parel aan haar ketting bij. Waar je zomaar een ijsvogel of bosuil kunt spotten. Waar prachtige bomen en struikgewassen de leefomgeving veraangenamen. Dát is Buitenplaats Hofstede, de nieuwe trots van de Rijswijkse Landgoederenzone. Wil je straks wonen op deze bijzondere plek? De woningen zijn nu in verkoop! Bekijk de beschikbare woningen via de woningzoeker op de projectwebsite.

Het is zover! De realisatie van Buitenplaats Hofstede gaat van start! Medio oktober starten de infra-bouwwerkzaamheden op de locatie. Vooruitlopend hierop zal de tijdelijke bouwweg door het naastgelegen park worden aangelegd. Na het bouwrijp maken zal Bolton Bouw starten met de daadwerkelijke bouw van de woningen. Met dit unieke project worden…

Het is zover! De realisatie van Buitenplaats Hofstede gaat van start! Medio oktober starten de infra-bouwwerkzaamheden op de locatie. Vooruitlopend hierop zal de tijdelijke bouwweg door het naastgelegen park worden aangelegd. Na het bouwrijp maken zal Bolton Bouw starten met de daadwerkelijke bouw van de woningen.

Met dit unieke project worden niet alleen exclusieve woningen en appartementen gerealiseerd, maar wordt ook de landgoederenzone van Rijswijk in ere hersteld. Kortom, een geweldige mijlpaal waar we graag bij stilstaan! Bekijk de nog beschikbare Landhuis appartementen en de resterende woningen!

Alle tekeningen en aanvullende informatie zijn terug te vinden op de website. U kunt zich inschrijven voor één of meer woningen. Kiest u voor een Twee-onder-één-kap-villa, een Bos Herenhuis of gaat uw voorkeur uit naar een stijlvol appartement in het Landhuis.
In de woningzoeker en op de prijslijst kunt u zien op welke woningen nog beschikbaar zijn.

Exclusief wonen op een landgoed; een lommerrijke buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans.
Hier wordt landelijk wonen gecombineerd met alle voordelen van wonen bij de stad. Als u hier wakker wordt, de vogels hoort fluiten terwijl u koffie drinkt in de tuin, of een wandeling maakt over het bosrijke landgoed, is het niet voor te stellen dat het bruisende Den Haag en het karakteristieke Oud-Rijswijk zo dichtbij zijn.

Exclusief wonen op een landgoed; een lommerrijke buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans.
Hier wordt landelijk wonen gecombineerd met alle voordelen van wonen bij de stad. Als u hier wakker wordt, de vogels hoort fluiten terwijl u koffie drinkt in de tuin, of een wandeling maakt over het bosrijke landgoed, is het niet voor te stellen dat het bruisende Den Haag en het karakteristieke Oud-Rijswijk zo dichtbij zijn.

Er wordt aan het eind van een lange oprijlaan, op de kop van de vijver een landhuis met 14 luxe appartementen en twee penthouses ontwikkeld. Verder is er op het landgoed plaats voor herenhuizen, twee-onder-een-kap villa’s, boerderijwoningen en vrijstaande villa’s. De woningen zijn op ruime kavels gelegen en krijgen allemaal een unieke buitenruimte. Relaxen op de ruime veranda of heerlijk dineren op uw balkon of terras. Vanuit uw woning stapt u straks zo de natuur in. Bij dit natuur-inclusieve gevoel past ook een duurzame woning die is ontworpen met veel natuurlijke materialen. Uiteraard worden alle woningen gasloos en energiezuinig opgeleverd. Hier is aan alle details gedacht!

2 Vrijstaande parkvilla's
De rieten daken van de vrijstaande Parkvilla’s komen onder een hoek van 90 graden samen. Zo ontstaan als het ware woningen met 3 voorzijden. Wat vooral opvalt is de hoogte van deze villa’s. De buitenplaats heeft twee vrijstaande Parkvilla’s waarvan de villa met een woonoppervlakte van circa 210 m² aan de boerderijzijde is gelegen op een kavel van circa 717 m². De tweede Parkvilla is gelegen aan de boszijde op een kavel van circa 686 m² met een woonoppervlakte van circa 213 m². Er zijn twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.

De Boerderijwoningen
De Boerderijwoningen zijn eigentijds, met op de hoek een markante woning met riet bekleed en wat hoger. Het staldeel is met staal bekleed. De luxe uitstraling is verkregen door een dakoversteek op een robuuste houten kolom. Binnen krijgen deze woningen door vides een ruimtelijke sfeer. Het woonoppervlakte varieert vanaf circa 173 tot maar liefst circa 195 m². Gelegen op kavels vanaf circa 270 tot 404 m². Buiten is een groot terras aan het water met een mooie zon inval. Eigenlijk een knipoog naar de boerderij van weleer met de kwaliteit van nu.

Bosvilla’s
Er komen 10 prachtige Bosvilla’s in Buitenplaats Hofstede met een woonoppervlak van ca. 184 m². De twee-onder-een-kapwoningen hebben een U-vormige indeling op de begane grond waardoor er een speelse indeling is.
De woningen zijn gelegen op ruime kavels en hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.
Aan de voorzijde van de woning bevindt zich een heerlijke woonkeuken met openslaande deuren naar een overdekt terras. Aan de achterzijde van de woning is de woonkamer die aansluit op de zonnig gelegen achtertuin (zuidwest).
De ruime kavels zijn vanaf circa 346 tot 480 m². De bomen zorgen ervoor dat villa’s in de coulisse staan. Terughoudend zien ze vanuit het decor naar de waterpartij, het landhuis en de schitterende omgeving. De dakoverstekken, op stevige kolommen, zetten de gevel in de schaduw zodat ze niet teveel op de voorgrond treden.

5 Bosherenhuizen
Een herenhuis is een grote, statige woning uit de late negentiende en vroege twintigste eeuw, oorspronkelijk bedoeld voor de gegoede burgerij.” Het is duidelijk waar deze woningen aan refereren. In Buitenplaats Hofstede komen straks 5 sfeervolle Bos Herenhuizen met een woonoppervlakte van circa 171 tot circa 189 m². En wie nog meer ruimte wenst, kan optioneel de living uitbreiden. De royale achtertuin is gelegen op het zuidwesten. De kavelgrootte varieert vanaf circa 251 tot 402 m².
Er komen 5 prachtige brede Herenhuizen met een natuurlijke warme uitstraling en een gevarieerd gevelbeeld. Alle herenhuizen beschikken over een ruime voortuin en een diepe zonnige achtertuin. De hoekwoningen hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een garage. De 3 tussenwoningen hebben tevens een parkeerplaats op eigen terrein. Aan de voorzijde kijken de woningen uit over het water en aan de achterzijde op groen.

Van Vredenburgh Villa's
Aan de lommerijke van Vredenburchweg komen twee karakteristieke villa’s die aansluiten op de architectuur in de omgeving. De villa’s liggen op ruime percelen en hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein en een ruime berging.
De woningen hebben een klassieke indeling met een afgesloten woonkamer en keuken (32 en 34 m²) Op de begane grond bevinden zich tevens een aparte werkkamer en een bijkeuken. De werkkamer is bereikbaar via de woonkamer en de bijkeuken bereik je via de grote woonkeuken welke aan de achterzijde van de woning is gelegen.
Op de eerste verdieping zijn 4 slaapkamers en 2 badkamers. De masterbedroom heeft een balkon welke aan de voorzijde van de woning gelegen is.
Via een vlizotrap is de vliering (45 m²) bereikbaar.

Locatie
Buitenplaats Hofstede maakt straks weer op lommerrijke wijze deel uit van de Rijswijkse Landgoederenzone, een rijk cultuurhistorisch gebied dat bekendstaat om de zeven landgoederen en gelegen is rondom de van Vredenburchweg. Het wordt een prachtige plek om te wonen, dicht bij het Rijswijkse Bos, de Rijswijkse Schouwburg, Park den Burgh, Tennispark Welgelegen en het Julialaantje dat in ere wordt hersteld. Ook het karakteristieke oude centrum van Rijswijk met de Herenstraat en de binnenstad van Den Haag zijn nabij.

Vanaf station Rijswijk staat u in 13 minuten op Den Haag CS. Met de trein bent u binnen het uur in Utrecht en Amsterdam. Met de fiets doet u er ongeveer een halfuur over om op het Scheveningse strand of bij het Kunstmuseum te komen. Op Den Haag Rotterdam Airport staat u na 20 minuutjes met de taxi. Rijswijk is makkelijk te bereiken via de A4 en de A13.

Bezien vanaf de Van Vredenburchweg wordt het gebied achter ’t Julialaantje gemeenschappelijk eigendom van de bouwnummers 1 t/m 36. Naast het lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaars van het appartementengebouw wordt elke eigenaar van een appartement ook automatisch lid van de Parkvereniging. Het gemeenschappelijke terrein van de Parkvereniging is openbaar toegankelijk.

Highlights van Buitenplaats Hofstede | Woningen

 • 2 Vrijstaande parkvilla's en 12 Half-vrijstaande villa's
 • 5 Bosherenhuizen en 4 Boerderijwoningen
 • Alle bouwnummers zijn verkocht

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.