Buitenplaats Hofstede | Woningen

In voorbereiding

23 nieuwbouw woonhuizen

Van € 890.000 tot € 1.605.000 v.o.n.

Rijswijk

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Exclusief wonen in een lommerrijke omgeving

Een eeuwenoud ensemble van buitenplaatsen en landgoederen krijgt er een nieuwe parel aan haar ketting bij. Waar je zomaar een ijsvogel of bosuil kunt spotten. Waar prachtige bomen en struikgewassen de leefomgeving veraangenamen. Dát is Buitenplaats Hofstede, de nieuwe trots van de Rijswijkse Landgoederenzone. Wil je straks wonen op deze bijzondere plek? Meld je nu alvast aan voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

DE PRESALE VAN DEZE EXCLUSIEVE APPARTEMENTEN IS GESTART. Ga naar de website om een account aan te maken. Hiermee kunt u alvast een stap zetten naar de aankoop van uw droomwoning. Voor meer informatie over de presale, neemt u contact op met ons op. Exclusief wonen op een landgoed; een lommerrijke buitenplaats in een gebied met een rijke,…

DE PRESALE VAN DEZE EXCLUSIEVE APPARTEMENTEN IS GESTART. Ga naar de website om een account aan te maken. Hiermee kunt u alvast een stap zetten naar de aankoop van uw droomwoning. Voor meer informatie over de presale, neemt u contact op met ons op.

Exclusief wonen op een landgoed; een lommerrijke buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans.
Hier wordt landelijk wonen gecombineerd met alle voordelen van wonen bij de stad. Als u hier wakker wordt, de vogels hoort fluiten terwijl u koffie drinkt in de tuin, of een wandeling maakt over het bosrijke landgoed, is het niet voor te stellen dat het bruisende Den Haag en het karakteristieke Oud-Rijswijk zo dichtbij zijn.

Er wordt aan het eind van een lange oprijlaan, op de kop van de vijver een landhuis met 14 luxe appartementen en twee penthouses ontwikkeld. Verder is er op het landgoed plaats voor herenhuizen, twee-onder-een-kap villa’s, boerderijwoningen en vrijstaande villa’s. De woningen zijn op ruime kavels gelegen en krijgen allemaal een unieke buitenruimte. Relaxen op de ruime veranda of heerlijk dineren op uw balkon of terras. Vanuit uw woning stapt u straks zo de natuur in. Bij dit natuur-inclusieve gevoel past ook een duurzame woning die is ontworpen met veel natuurlijke materialen. Uiteraard worden alle woningen gasloos en energiezuinig opgeleverd. Hier is aan alle details gedacht!

Het landhuis bevat zeer luxe appartementen met een woonoppervlakte vanaf circa 109 tot circa 173 m² voor de penthouses. Het gebouw is groter dan een traditioneel landhuis maar door architectonische toepassingen past het goed in de omgeving. Bijvoorbeeld door de kozijnen van de etage’s aan elkaar te koppelen zodat je vanuit de verte hoge verdiepingen te zien krijgt. De ritmiek van een landhuis, met een plint, de begane grond en na de middenbouw een dakverdieping. In het midden een accent met een boog.
De appartementen worden compleet opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk en een Siematic keuken. Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats op het parkeerterrein naast het gebouw. De Penthouses beschikken over 2 parkeerplaatsen. De appartementen worden volgens de BENG norm opgeleverd en hebben een individuele warmtepomp. Het energieverbruik zal daardoor laag zijn.
Alle appartementen hebben een afzonderlijke berging op de begane grond.

Locatie

Buitenplaats Hofstede maakt straks weer op lommerrijke wijze deel uit van de Rijswijkse Landgoederenzone, een rijk cultuurhistorisch gebied dat bekendstaat om de zeven landgoederen en gelegen is rondom de van Vredenburchweg. Het wordt een prachtige plek om te wonen, dicht bij het Rijswijkse Bos, de Rijswijkse Schouwburg, Park den Burgh, Tennispark Welgelegen en het Julialaantje dat in ere wordt hersteld. Ook het karakteristieke oude centrum van Rijswijk met de Herenstraat en de binnenstad van Den Haag zijn nabij.

Vanaf station Rijswijk staat u in 13 minuten op Den Haag CS. Met de trein bent u binnen het uur in Utrecht en Amsterdam. Met de fiets doet u er ongeveer een halfuur over om op het Scheveningse strand of bij het Kunstmuseum te komen. Op Den Haag Rotterdam Airport staat u na 20 minuutjes met de taxi. Rijswijk is makkelijk te bereiken via de A4 en de A13.

Bezien vanaf de Van Vredenburchweg wordt het gebied achter ’t Julialaantje gemeenschappelijk eigendom van de bouwnummers 1 t/m 36. Naast het lidmaatschap van de Vereniging van Eigenaars van het appartementengebouw wordt elke eigenaar van een appartement ook automatisch lid van de Parkvereniging. Het gemeenschappelijke terrein van de Parkvereniging is openbaar toegankelijk.

Highlights van Buitenplaats Hofstede | Woningen

 • 2 Vrijstaande parkvilla's en 12 Half-vrijstaande villa's
 • 5 Bosherenhuizen
 • 4 Boerderijwoningen
 • Derde kwartaal start verkoop

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.