Buitenplaats Hofstede | Woningen

In voorbereiding

23 nieuwbouw woonhuizen

Rijswijk

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Exclusief wonen in een lommerrijke omgeving

Een eeuwenoud ensemble van buitenplaatsen en landgoederen krijgt er een nieuwe parel aan haar ketting bij. Waar je zomaar een ijsvogel of bosuil kunt spotten. Waar prachtige bomen en struikgewassen de leefomgeving veraangenamen. Dát is Buitenplaats Hofstede, de nieuwe trots van de Rijswijkse Landgoederenzone. Wil je straks wonen op deze bijzondere plek? Meld je nu alvast aan voor de nieuwsbrief via de projectwebsite.

Exclusief wonen op een landgoed; een lommerrijke buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans. Hier wordt landelijk wonen gecombineerd met alle voordelen van wonen bij de…

Exclusief wonen op een landgoed; een lommerrijke buitenplaats in een gebied met een rijke, eeuwenoude historie. Waar weelderige wandelpaden, vijvers en prachtige bomen het achtergronddecor vormen van een stijlvol woonaanbod. Dat is Buitenplaats Hofstede. Een unieke kans.

Hier wordt landelijk wonen gecombineerd met alle voordelen van wonen bij de stad. Als u hier wakker wordt, de vogels hoort fluiten terwijl u koffie drinkt in de tuin, of een wandeling maakt over het bosrijke landgoed, is het niet voor te stellen dat het bruisende Den Haag en het karakteristieke Oud-Rijswijk zo dichtbij zijn.

Er wordt aan het eind van een lange oprijlaan, op de kop van de vijver een landhuis met luxe appartementen en twee penthouses ontwikkeld. Verder is er op het landgoed plaats voor herenhuizen, twee-onder-een-kap villa’s, boerderijwoningen en vrijstaande villa’s. De woningen zijn op ruime kavels gelegen en krijgen allemaal een unieke buitenruimte. Relaxen op de ruime veranda of heerlijk dineren op uw balkon of terras. Vanuit uw woning stapt u straks zo de natuur in. Bij dit natuur-inclusieve gevoel past ook een duurzame woning die is ontworpen met veel natuurlijke materialen. Uiteraard worden alle woningen gasloos en energiezuinig opgeleverd. Hier is aan alle details gedacht!

Naar verwachting start de verkoop van dit exclusieve nieuwbouwproject in oktober 2022.
De vrij op naam prijzen zijn vanaf ca. € 875.000,-- v.o.n.

Er komen diverse woningtypen in verkoop;
- 2 Vrijstaande parkvilla's
- 10 Half -vrijstaande bosvilla's
- 2 Half-vrijstaande Van Vredenburch villa's
- 4 Boerderij terraswoningen
- 5 Bosherenhuizen

Heeft u interesse? Als u zich aanmeldt voor de nieuwsbrief op de website van "Buitenplaats Hofstede", dan wordt u automatisch, vrijblijvend op de hoogte gesteld.

Highlights van Buitenplaats Hofstede | Woningen

 • 2 Vrijstaande parkvilla's en 12 Half-vrijstaande villa's
 • 5 Bosherenhuizen
 • 4 Boerderijwoningen
 • Derde kwartaal start verkoop

Basiskenmerken

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.