Ons verhaal

Overweegt u een stap te zitten naar een ander thuis, dan is dat niet niks. Het betekent de start van een traject waar u niet dagelijks mee te maken heeft. Vol met verschillende keuzes en beslissingen. Zo ook over de makelaar die u hierin mag begeleiden.

5 redenen om te kiezen voor Olsthoorn Makelaars

  1. ENTHOUSIAST FAMILIEBEDRIJF: Het werkplezier, de betrokkenheid en het enthousiasme van ons team direct voelt u direct!
  2. DRIE VESTIGINGEN: een groot bereik in de regio Den Haag, Westland, Delft en Rijswijk.
  3. COMPLEET EN CREATIEF: met specialisten in huis om uw woning of project zo optimaal mogelijk te presenteren: fotografie, styling, marketing en communicatie. En dat geeft resultaat!
  4. KORTE LIJNEN, HELDERE COMMUNICATIE: We houden u direct op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, want in spannende tijden wilt u immers snel duidelijkheid.
  5. ALTIJD IN BEWEGING: Innovatieve oplossingen: daarin lopen wij graag voorop. Virtueel bezichtigen, digitale verkooptrajecten of innovatieve woningimpressies: wij zorgen dat het werkt.

Om dit te illustreren, vertellen we graag het verhaal van broer en zussen Gert-Jan, Judith en Esther Olsthoorn over het familiebedrijf.

Ons verhaal: ondernemen, innovatie en expertise in één familiebedrijf

In 2006 startte Gert-Jan Olsthoorn samen met een compagnon het makelaarskantoor in het Wateringse Veld. Zijn zus Esther, die vanaf de start betrokken was, trad kort na het vertrek van de compagnon in het directieteam. Inmiddels telt Olsthoorn Makelaars  ruim  35 medewerkers die zijn verdeeld over twee vestigingen in Den Haag en één in het Westland. Jongste zus Judith sloot later aan, en is nu verantwoordelijk voor de bedrijfsvoering en het personeelsmanagement. 

Ondernemen
Een opmerkelijke groei in korte tijd. Gert-Jan: “Groeien is niet per se een doel op zich. Maar als ik kansen zie, laat ik ze niet lopen.” Hij noemt zichzelf zowel ondernemer als makelaar, is overtuigd van het belang van marketing en verliefd op technische snufjes. Integriteit staat hierbij hoog in het vaandel. Zo komen groothoeklenzen er niet in. “Vervolgens heb je dan bij een bezichtiging te maken met een klant die teleurgesteld is over de kleine woonkamer.” Judith vult aan: “Wij kiezen op geen enkel moment voor de korte termijn. Als je als makelaar het verschil wilt maken, gaat het om eerlijkheid en aandacht.”

Innovatief
Jaarlijks brengt Gert-Jan een bezoek aan de beurs in New York waar noviteiten worden gepresenteerd. Vervolgens komt hij terug met een hoofd vol nieuwe ideeën en kan niet wachten om deze te vertalen naar acties. Zijn zussen noemen hem een makelaar met een visie. Een eenvoudig voorbeeld om dit te illustreren vinden we bij een eengezinswoning in Wateringse Veld.  In de voortuin staat een bord van Olsthoorn Makelaars met de tekst “Psssttt …. binnenkort te koop.” Vernieuwend, prikkelend en: het werkt. Geïnteresseerden willen er als eerste bij zijn, en de bezichtigingsaanvragen stromen binnen. Al vanaf 2006 werkt Olsthoorn Makelaars met dit principe en inmiddels is het bekend in het hele land.

Nieuwbouwexpert
Esther houdt zich vooral bezig met de nieuwbouwprojecten, en kan van enthousiasme nauwelijks stil blijven zitten als zij hierover vertelt. Ze is niet alleen adviseur voor de projectontwikkelaars en investeerders, maar begeleidt ook kopers naar hun nieuwe woning. “Als ik denk aan de blije gezichten van de mensen die net misschien wel de grootste beslissing van hun leven hebben genomen, dan laat me dat niet los en wil ik daar helemaal voor gaan.” Inmiddels is ook de nieuwbouwafdeling uitgegroeid tot een bekende speler in de regio. Vele ontwikkelaars vinden de weg naar Olsthoorn Makelaars, om van hun idee een succesvol project te maken.

Familiebedrijf maakt het verschil
Judith: “We hebben een heel betrokken team. Het familiegevoel is er niet alleen tussen ons drieën, dat heeft zich uitgebreid naar al onze medewerkers. Iedereen werkt hard, maar houdt tegelijkertijd aandacht voor elkaar. Als je werk doet waar je blij van wordt, in een omgeving waar je gewaardeerd en gezien wordt, dan werkt dat enthousiasme door in alles wat je doet. En dat voelen onze klanten ook.”

Overweegt u een volgende stap op woongebied? Mogen we met u meedenken over uw project? Neem contact met ons op: we luisteren graag naar uw verhaal!