Noorderduin fase 4

In verkoop

65 nieuwbouw woonhuizen

Van € 509.850 tot € 879.850 v.o.n.

Monster

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Start online verkoop: donderdag 27 juni vanaf 15.00 uur. Het verkoopevenement is woensdag 3 juli van 17.00 - 18.30 uur in The Coast Beach House te Monster. Op zoek naar het vakantiegevoel in je eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak…

Start online verkoop: donderdag 27 juni vanaf 15.00 uur.

Het verkoopevenement is woensdag 3 juli van 17.00 - 18.30 uur in The Coast Beach House te Monster.

Op zoek naar het vakantiegevoel in je eigen huis? In Monster, tegen recreatiegebied Madestein aan, ontstaat binnenkort een prachtige, karakteristieke woonwijk. Op een unieke plek: vlak achter de duinen. Je voelt overal dat de zee in de buurt is. Die sfeer komt ook terug in de bebouwing. Statige woningen met een romantische uitstraling – zoals je wel vaker aan de kust ziet – in een knusse wijk waar mensen echt samen leven. Je bent omringd door de rust van de natuur, met de reuring en voorzieningen van Den Haag en Westland altijd dichtbij. Maak kennis met Noorderduin!

De vierde en laatste fase van Noorderduin bestaat uit 65 woningen met veranda die allemaal aan het tuin- of duingebied liggen. In Noorderduin is het landschap als het ware met de woning verweven. Een unieke wijk, mede door het uiterlijk van de woningen. Deze zijn namelijk in een stijl zoals je die ziet aan 'The Hamptons'. Je waant je hier aan de Amerikaanse kust. Lichte tinten, kenmerkende raampartijen, een overdekte veranda en een houtlook. Bijkomend voordeel: de karakteristieke gevels in Noorderduin zijn onderhoudsarm. Je hebt hier dus bijna geen omkijken naar!

Highlights van Noorderduin fase 4

  • Op een unieke plek: vlak achter de duinen
  • Statige woningen met een romantische uitstraling
  • Nog enkele bouwnummers beschikbaar

Basiskenmerken

  • Beschikbare woningen 65
  • Woonoppervlakte v.a. 109 m2
  • Kamers 3 tot 5
  • Website www.nieuwbouw-noorderduin.nl/
  • Koopsom Van € 509.850 tot € 879.850 v.o.n.
-

Geïnteresseerd

Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.