Hoekwoning Duingras veranda

Nog 0 woningen beschikbaar!

2 nieuwbouw woonhuizen

€ 589.850,- tot

€ 594.850,- tot

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Elke dag genieten van een ultiem vakantiegevoel op je eigen veranda? Dat kan in de nieuwe woonwijk Noorderduin. Een unieke plek vlak achter de duinen, van waaruit je zó het strand op loopt! Lijkt dat je iets? In Noorderduin fase 4 komen twee hoekwoningen type Duingras veranda, met aan de voorzijde een veranda op het noordoosten, grenzend aan het…

Elke dag genieten van een ultiem vakantiegevoel op je eigen veranda? Dat kan in de nieuwe woonwijk Noorderduin. Een unieke plek vlak achter de duinen, van waaruit je zó het strand op loopt! Lijkt dat je iets? In Noorderduin fase 4 komen twee hoekwoningen type Duingras veranda, met aan de voorzijde een veranda op het noordoosten, grenzend aan het groen. De twee hoekwoningen hebben een zijuitbouw en daardoor een extra brede woonkamer, mét openslaande deuren naar de tuin. De auto parkeer je op eigen terrein. Wat een luxe!

Direct in de woonkamer
Deze woningen zijn uitgevoerd in een stijlvolle kustarchitectuur. De hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 129 m2 en een tuin op het noordoosten, voorzien van een berging. Aan deze kant parkeer je ook de auto. Handig, want de entree van deze woningen bevindt zich aan de tuinzijde. Hier kom je direct binnen in de woonkamer, die door de zijuitbouw heerlijk breed is. Het toilet en ruimte voor de kapstok vind je in het halletje in de uitbouw, in het midden van de woonkamer. Aan de voorzijde is de open keuken met een deur naar de veranda, waar je tot ‘s avonds laat geniet van de zon.

Ruime slaapkamers
Via de open trap in de woonkamer kom je op de 1e verdieping. Hier zijn 2 woningbrede slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer. Tot slot kun je de zolderverdieping nog naar eigen wens indelen. Hier kun je ook de wasmachine en droger kwijt in de afgesloten techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 129 m2 tot 129 m2
  • Kamers 3
  • Prijs

    € 589.850,- tot

    € 594.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.