Hoekwoning Duinriet veranda

Nog 0 woningen beschikbaar!

4 nieuwbouw woonhuizen

€ 669.850,- tot

€ 679.850,- tot

€ 694.850,- tot

€ 699.850,- tot

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Elke dag genieten van een ultiem vakantiegevoel op je eigen veranda? Dat kan in Noorderduin. Een unieke plek vlak achter de duinen, van waaruit je zó het strand op loopt! Lijkt dat je iets? In Noorderduin fase 4 komen 4 heerlijke brede hoekwoningen in een fraaie kustarchitectuur, met aan de voorzijde een veranda. Deze is gericht op het noordoosten…

Elke dag genieten van een ultiem vakantiegevoel op je eigen veranda? Dat kan in Noorderduin. Een unieke plek vlak achter de duinen, van waaruit je zó het strand op loopt! Lijkt dat je iets? In Noorderduin fase 4 komen 4 heerlijke brede hoekwoningen in een fraaie kustarchitectuur, met aan de voorzijde een veranda. Deze is gericht op het noordoosten en grenst aan het groen. De vier hoekwoningen hebben een zijuitbouw en hierdoor een extra brede woonkamer, met openslaande deuren naar de tuin. De auto parkeer je op eigen terrein. Wat een luxe!

Indeling
Deze hoekwoningen, met een woonoppervlakte van 152-163 m2, hebben aan de achterzijde een schuurberging én plek voor de auto. Handig, want hier is ook de entree. Je stapt direct binnen in de woonkamer, die door de zijuitbouw extra breed is. In het midden van de woonkamer is een deur naar het halletje in de uitbouw. Hier vind je het toilet én een deur naar de veranda. Maar bij mooi weer loop je vast vaker in en uit via de openslaande deuren in de keuken.

Drie slaapkamers
Via de open trap in de woonkamer kom je op de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met ligbad. De zolderverdieping, die bij de woningen met dwarskap extra ruim is, kun je naar eigen wens indelen. Hier vind je ook de aansluiting voor de wasmachine, in een afgesloten ruimte.

Basiskenmerken

 • Woonoppervlakte v.a. 152 m2 tot 163 m2
 • Kamers 4
 • Prijs

  € 669.850,- tot

  € 679.850,- tot

  € 694.850,- tot

  € 699.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.