Tussenwoning Duingras veranda

Nog 0 woningen beschikbaar!

4 nieuwbouw woonhuizen

€ 484.850,- tot

€ 484.850,- tot

€ 514.850,- tot

€ 514.850,- tot

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Elke dag genieten van een ultiem vakantiegevoel op je eigen veranda? Dat kan in de nieuwe woonwijk Noorderduin. Een unieke plek vlak achter de duinen, van waaruit je zó het strand op loopt! Lijkt dat je iets? In Noorderduin fase 4 komen 4 van deze tussenwoningen van het type Duingras veranda, met aan de voorzijde een veranda op het noordoosten,…

Elke dag genieten van een ultiem vakantiegevoel op je eigen veranda? Dat kan in de nieuwe woonwijk Noorderduin. Een unieke plek vlak achter de duinen, van waaruit je zó het strand op loopt! Lijkt dat je iets? In Noorderduin fase 4 komen 4 van deze tussenwoningen van het type Duingras veranda, met aan de voorzijde een veranda op het noordoosten, grenzend aan het groen. De 4 tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 109-117 m2 en 2 ruime slaapkamers. De tuin ligt op het zuidwesten en de auto parkeer je op eigen terrein. Wat een luxe!

Direct in de woonkamer
Deze woningen zijn uitgevoerd in een stijlvolle kustarchitectuur. In elk blok springen 2 tussenwoningen in het oog door een fraaie puntgevel. De tuin is voorzien van een berging en biedt plek voor de auto. Handig, want de entree van de woning bevindt zich ook aan de tuinzijde, waar je direct binnen stapt in de woonkamer. Het toilet en ruimte voor de kapstok vind je in het halletje in het midden van de woonkamer, met daartegenover de open trap naar boven. Aan de voorzijde is de open keuken met een deur naar de veranda, waar je tot ’s avonds geniet van de zon.

Ruime slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 2 woningbrede slaapkamers en een ruime badkamer. Tot slot is er nog een zolderverdieping, die bij de woningen met dwarskap extra ruim is. Deze is nog naar eigen wens in te delen. Hier kun je ook de wasmachine en droger kwijt in de afgesloten techniekruimte.

Basiskenmerken

 • Woonoppervlakte v.a. 109 m2 tot 117 m2
 • Kamers 3
 • Prijs

  € 484.850,- tot

  € 484.850,- tot

  € 514.850,- tot

  € 514.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.