2 onder 1 kapwoning Zeekraal XL

Nog 0 woningen beschikbaar!

2 nieuwbouw woonhuizen

€ 769.850,- tot

€ 814.850,- tot

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Een riante 2 onder 1 kapwoning op een grote kavel, met 2 eigen parkeerplaatsen en een veranda aan de voorzijde, gericht op het zuidwesten. Spreekt dat je aan? Dan vind je in Noorderduin jouw droomhuis! Hier ervaar je elke dag een ultiem vakantiegevoel. Zowel in als óm de woning. Je woont hier namelijk op een unieke plek achter de duinen, met het…

Een riante 2 onder 1 kapwoning op een grote kavel, met 2 eigen parkeerplaatsen en een veranda aan de voorzijde, gericht op het zuidwesten. Spreekt dat je aan? Dan vind je in Noorderduin jouw droomhuis! Hier ervaar je elke dag een ultiem vakantiegevoel. Zowel in als óm de woning. Je woont hier namelijk op een unieke plek achter de duinen, met het strand dichtbij. Het duinlandschap loopt door in de straten van het plan, waardoor je haast onbewust het strand op loopt. Zie jij jezelf al zitten op de veranda van zo’n fraaie tweekapper?

Indeling
De tweekappers type Zeekraal XL zijn zo’n 11 meter lang en hebben een royale woonoppervlakte van 171 of 182 m2! De woningen zijn voorzien van een zijuitbouw en hebben daardoor een heerlijk lichte en extra brede woonkamer met verschillende deuren naar de achtertuin, die is gericht op het noordoosten en voorzien van een berging. De voordeur bevindt zich aan de voorzijde van de uitbouw. Maar bij mooi weer loop je vast vaker in en uit naar de veranda via de openslaande deuren in de keuken. Hier is het tot ’s avonds laat goed vertoeven! Het toilet en ruimte voor de kapstok vind je in de hal waar je binnenkomt.

De verdiepingen
Via de open trap in het midden van de woonkamer kun je naar de 1e verdieping. Hier vind je 3 slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer, met ligbad. Op de 2e verdieping heb je nog een ruime zolder, die je naar eigen wens kunt indelen. Hier kun je ook de wasmachine en droger kwijt in de afgesloten techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 171 m2 tot 182 m2
  • Kamers 4
  • Prijs

    € 769.850,- tot

    € 814.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.