Bouwnummer 103, Noorderduin fase 2 bouwnummer 103, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Een riante 2 onder 1 kapwoning op een grote kavel, met 2 eigen parkeerplaatsen en een veranda op het zuidwesten. Spreekt dat je aan? Dan is dit jouw droomhuis! Hier voelt elke dag als vakantie, zowel in als óm de woning. In Noorderduin woon je namelijk op een unieke plek achter de duinen, met het strand dichtbij. Deze 2 onder 1 kapwoning met…

Een riante 2 onder 1 kapwoning op een grote kavel, met 2 eigen parkeerplaatsen en een veranda op het zuidwesten. Spreekt dat je aan? Dan is dit jouw droomhuis! Hier voelt elke dag als vakantie, zowel in als óm de woning. In Noorderduin woon je namelijk op een unieke plek achter de duinen, met het strand dichtbij. Deze 2 onder 1 kapwoning met zijuitbouw staat in de zuidwesthoek van fase 1 en heeft een tuingerichte woonkamer van bijna 8 meter breed! Met een diepte van zo’n 11 meter en een woonoppervlakte van maar liefst 171 m2 biedt de woning alle ruimte. Zie jij jezelf al zitten op de veranda van deze fraaie tweekapper?

Kom binnen!
De entree bevindt zich aan de voorzijde van de zijbeuk, aan de veranda. Maar bij mooi weer loop je vast veel vaker in en uit naar de veranda via de openslaande deuren aan de voorzijde. Hier vind je alle aansluitingen voor de ruime open woonkeuken. Via de entreehal, met het toilet en ruimte voor de kapstok, kom je binnen in het midden van de heerlijk brede en lichte woonkamer, met zowel openslaande deuren als een enkele deur naar de achtertuin. De tuin ligt op het noordoosten en is voorzien van een berging, naast de eigen parkeerplaatsen.

De verdiepingen
Via de open trap in het midden van de woonkamer kom je op de 1e verdieping. Hier vind je 3 slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer met ligbad. Op de 2e verdieping is de ruime zolder, die je zelf kunt indelen. Voor de wasmachine en droger is hier plek in de afgesloten techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.