Tussenwoning Duingras veranda XL

Nog 0 woningen beschikbaar!

5 nieuwbouw woonhuizen

€ 474.850,- tot

€ 474.850,- tot

€ 474.850,- tot

€ 499.850,- tot

€ 499.850,- tot

Verkocht

Rianne Dessens – van der Voort

Omschrijving

Elke dag genieten van een ultiem vakantiegevoel op je eigen veranda? Dat kan in de nieuwe woonwijk Noorderduin. Een unieke plek vlak achter de duinen, van waaruit je zó het strand op loopt! Lijkt dat je iets? In Noorderduin komen 14 van deze XL-rijwoningen van 4,5 meter breed en 11 meter diep, met aan de voorzijde een veranda op het zuidwesten,…

Elke dag genieten van een ultiem vakantiegevoel op je eigen veranda? Dat kan in de nieuwe woonwijk Noorderduin. Een unieke plek vlak achter de duinen, van waaruit je zó het strand op loopt! Lijkt dat je iets? In Noorderduin komen 14 van deze XL-rijwoningen van 4,5 meter breed en 11 meter diep, met aan de voorzijde een veranda op het zuidwesten, grenzend aan het groen. De 10 tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 124-132 m2 en 2 ruime slaapkamers. De tuin ligt op het noordoosten en de auto parkeer je op eigen terrein. Wat een luxe!

Direct in de woonkamer
Deze woningen zijn verdeeld over 2 woningblokken van 7 huizen, uitgevoerd in een stijlvolle kustarchitectuur. In elk blok springen 2 tussenwoningen in het oog door een fraaie puntgevel. De tuin is voorzien van een berging en biedt plek voor de auto. Handig, want de entree van de woning bevindt zich ook aan de tuinzijde, waar je direct binnen stapt in de woonkamer. Het toilet en ruimte voor de kapstok vind je in het halletje in het midden van de woonkamer, met daartegenover de open trap naar boven. Aan de voorzijde is de open keuken met een deur naar de veranda, waar je tot ’s avonds geniet van de zon.

Ruime slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 2 woningbrede slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer. Tot slot is er nog een zolderverdieping, die bij de woningen met dwarskap extra ruim is. Deze is nog naar eigen wens in te delen. Hier kun je ook de wasmachine en droger kwijt in de afgesloten techniekruimte.

Basiskenmerken

 • Woonoppervlakte v.a. 124 m2 tot 132 m2
 • Kamers 4
 • Prijs

  € 474.850,- tot

  € 474.850,- tot

  € 474.850,- tot

  € 499.850,- tot

  € 499.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.