Bouwnummer 093, Noorderduin fase 2 bouwnummer 093, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Vrij wonen op een bijzondere plek. Dat kan in deze fijne tussenwoning met veranda op het zuidwesten, in Noorderduin. De woningen in deze unieke wijk hebben een ‘beachy’ uitstraling, met onderhoudsarme materialen, en de buitenruimtes gaan naadloos over in de natuurlijke duinstrook. Deze tussenwoning met fraaie puntgevel staat in een huizenrij van 7…

Vrij wonen op een bijzondere plek. Dat kan in deze fijne tussenwoning met veranda op het zuidwesten, in Noorderduin. De woningen in deze unieke wijk hebben een ‘beachy’ uitstraling, met onderhoudsarme materialen, en de buitenruimtes gaan naadloos over in de natuurlijke duinstrook. Deze tussenwoning met fraaie puntgevel staat in een huizenrij van 7 en is 11 meter diep. De entree bevindt zich aan de tuinzijde en aan de voorzijde loop je vanuit de keuken zo de veranda op, waar je tot ’s avonds geniet van de zon. De auto parkeer je lekker op eigen terrein, aan het einde van de tuin. Zie je jezelf hier al wonen?

Tuingerichte entree
Deze fijne tussenwoning heeft een achtertuin op het noordoosten, voorzien van een berging voor de fietsen. Ook parkeer je hier de auto op eigen terrein. Handig, want aan de tuinzijde bevindt zich ook de entree van de woning. Hier stap je direct binnen in de heerlijk lichte woonkamer, met in het midden de open trap naar boven. Het toilet bevindt zich in een klein halletje hier direct tegenover. Aan de voorzijde zijn alle aansluitingen aanwezig voor een heerlijke open woonkeuken, met openslaande deuren naar de zonnige veranda.

Drie slaapkamers
Op de 1e verdieping zijn 2 woningbrede slaapkamers, een separaat toilet en de badkamer. De 3e slaapkamer bevindt zich op de 2e verdieping, die dankzij de puntgevel aan de voorzijde extra ruim is. Hier heb je nog genoeg bergruimte. Ook is hier plek voor de wasmachine en droger, in de technische ruimte.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.