Hoekwoning Duinriet veranda XL

Nog 0 woningen beschikbaar!

2 nieuwbouw woonhuizen

€ 674.850,- tot

€ 689.850,- tot

Verkocht

Rianne Dessens – van der Voort

Omschrijving

Elke dag genieten van een ultiem vakantiegevoel, op je eigen veranda? Dat kan Noorderduin, een unieke woonwijk vlak achter de duinen. Van hieruit loop je naar het strand! In fase 1 komen 18 heerlijke rijwoningen van 5,4 meter breed en 11 meter diep, in een fraaie kustarchitectuur. Uniek is de veranda aan de voorzijde, grenzend aan het groen. De 6…

Elke dag genieten van een ultiem vakantiegevoel, op je eigen veranda? Dat kan Noorderduin, een unieke woonwijk vlak achter de duinen. Van hieruit loop je naar het strand! In fase 1 komen 18 heerlijke rijwoningen van 5,4 meter breed en 11 meter diep, in een fraaie kustarchitectuur. Uniek is de veranda aan de voorzijde, grenzend aan het groen. De 6 hoekwoningen hebben een zijuitbouw en hierdoor een extra brede woonkamer, met openslaande deuren naar de tuin. De auto parkeer je op eigen terrein. Wat een luxe!

Indeling
Deze brede hoekwoningen hebben een woonoppervlakte van circa 171-182 m2 en de achtertuin op het noordoosten of zuidwesten, voorzien van een berging. Aan deze kant parkeer je ook de auto. Handig, want de entree bevindt zich aan de tuinzijde. Hier stap je direct binnen in de woonkamer, die door de zijuitbouw extra breed is. In het midden van de woonkamer, in de uitbouw, vind je het toilet en ruimte voor de kapstok. Hier is bovendien een deur naar de veranda. Ook vanuit de open keuken aan de voorzijde kun je, via de openslaande deuren, naar de veranda, die is gericht op het noordoosten of zuidwesten. Hier leef je al snel lekker buiten!

Drie slaapkamers
Via de open trap in de woonkamer kom je op de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met ligbad. De zolderverdieping, die bij de woningen met dwarskap extra ruim is, is nog naar eigen wens in te delen. Hier kun je ook de wasmachine kwijt in een afgesloten ruimte.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 171 m2 tot 182 m2
  • Kamers 4
  • Prijs

    € 674.850,- tot

    € 689.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.