Bouwnummer 088, Noorderduin fase 2 bouwnummer 088, Monster

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Op je eigen veranda aan het groen, en zuidwest georiënteerd, elke dag een ultiem vakantiegevoel beleven. Dat kan in Noorderduin! In deze unieke woonwijk wordt het prachtige duinlandschap doorgetrokken en zijn de woningen gebaseerd op de fraaie kustarchitectuur van The Hamptons. Zo ook deze woning met veranda, op de hoek van een rij met 6 woningen…

Op je eigen veranda aan het groen, en zuidwest georiënteerd, elke dag een ultiem vakantiegevoel beleven. Dat kan in Noorderduin! In deze unieke woonwijk wordt het prachtige duinlandschap doorgetrokken en zijn de woningen gebaseerd op de fraaie kustarchitectuur van The Hamptons. Zo ook deze woning met veranda, op de hoek van een rij met 6 woningen in fase 1. Dankzij een zijuitbouw aan de achterzijde is de woonkamer bijna 8 meter breed! Met een diepte van bijna 11 meter en een woonoppervlakte van maar liefst 171 m2 biedt deze hoekwoning alle ruimte voor jullie gezin. Bovendien heb je op eigen erf plek voor 2 auto’s. Wat een luxe!

Indeling
Achter in de tuin parkeer je de auto of zet je je fiets in de berging. Handig, want aan deze kant is ook de entree, waar je direct binnenkomt in de brede woonkamer. De zijbeuk is voorzien van openslaande deuren naar de achtertuin, gericht op het noordoosten, en in het midden is een halletje. Hier vind je het toilet, ruimte voor de garderobe én een deur naar de veranda. Aan de voorzijde zijn tevens alle aansluitingen voor de open woonkeuken, mét openslaande deuren naar de veranda.

Drie slaapkamers
Via de open trap midden in de woonkamer, kom je op de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers, waaronder de woningbrede hoofdslaapkamer aan de voorzijde. Verder is hier een separaat toilet en de ruime badkamer met een ligbad. De zolderverdieping kun je naar eigen wens indelen. Voor de wasmachine en droger is hier plek in de techniekruimte.

Basiskenmerken

  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.