Hoekwoning Duinriet

Nog 0 woningen beschikbaar!

2 nieuwbouw woonhuizen

€ 634.850,- tot

€ 644.850,- tot

Rianne Dessens – van der Voort

Omschrijving

Op zoek naar een ruime gezinswoning in een unieke omgeving? Dan zijn deze brede hoekwoningen in Noorderduin misschien iets voor jou. Op deze plek, vlak achter de duinen, ervaar je elke dag een vakantiegevoel. In fase 1 komen 7 rijwoningen type Duinriet; hoek- en tussenwoningen van 5,4 meter breed, in een fraaie kustarchitectuur. De hoekwoningen…

Op zoek naar een ruime gezinswoning in een unieke omgeving? Dan zijn deze brede hoekwoningen in Noorderduin misschien iets voor jou. Op deze plek, vlak achter de duinen, ervaar je elke dag een vakantiegevoel. In fase 1 komen 7 rijwoningen type Duinriet; hoek- en tussenwoningen van 5,4 meter breed, in een fraaie kustarchitectuur. De hoekwoningen hebben een zijuitbouw en daardoor een extra brede woonkamer, mét openslaande deuren naar de tuin. Met een woonoppervlakte van zo’n 163 m2, de tuin op het zuidwesten én een parkeerplaats op eigen terrein, blijft er weinig te wensen over.

Indeling
Dit woningblok met 7 woningen staat aan de oostkant van fase 1, met een brede groenstrook voor de deur. De hoekwoningen vallen op door de fraaie puntgevel, met ovaal raam aan de voorzijde, die tevens zorgt voor extra ruimte op de zolder. De voordeur bevindt zich in de uitbouw. Hier kom je binnen in de hal, met toilet en deur naar de woonkamer. Deze is aan de tuinzijde extra breed en voorzien van een glazen pui met deur naar de tuin. Ook in de uitbouw kun je de deuren naar de tuin open zetten. Zelfs de keuken aan de voorzijde is voorzien van openslaande deuren!

Drie slaapkamers
Via de open trap in het midden van de woonkamer kom je op de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met ligbad. De zolderverdieping is extra ruim dankzij de dwarskap en nog naar eigen wens in te delen. Hier kun je ook de wasmachine kwijt, in de afgesloten technische ruimte.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 163 m2 tot 163 m2
  • Kamers 4
  • Prijs

    € 634.850,- tot

    € 644.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.