Tussenwoning Duinriet

Nog 0 woningen beschikbaar!

5 nieuwbouw woonhuizen

€ 509.850,- tot

€ 509.850,- tot

€ 509.850,- tot

€ 509.850,- tot

€ 534.850,- tot

Rianne Dessens – van der Voort

Omschrijving

Op zoek naar een ruime gezinswoning in een unieke omgeving? Dan zijn deze rijwoningen in Noorderduin misschien iets voor jou. Op deze plek, vlak achter de duinen, ervaar je elke dag een vakantiegevoel. In fase 1 komen 7 rijwoningen type Duinriet; hoek- en tussenwoningen van 5,4 meter breed, in een fraaie kustarchitectuur. De tussenwoningen hebben…

Op zoek naar een ruime gezinswoning in een unieke omgeving? Dan zijn deze rijwoningen in Noorderduin misschien iets voor jou. Op deze plek, vlak achter de duinen, ervaar je elke dag een vakantiegevoel. In fase 1 komen 7 rijwoningen type Duinriet; hoek- en tussenwoningen van 5,4 meter breed, in een fraaie kustarchitectuur. De tussenwoningen hebben een woonoppervlakte van 131-143 m2, 3 slaapkamers en een tuin op het zuidwesten. Bovendien parkeer je de auto op eigen terrein. Wat wil je nog meer?

Indeling
Dit woningblok met 7 rijwoningen staat aan de oostkant van fase 1, met een brede groenstrook voor de deur. Een van de tussenwoningen springt in het oog door de fraaie puntgevel, met ovaal raam aan de voorzijde. Via de overkapte voordeur stap je direct binnen in de keuken. Maar bij mooi weer zal je vaker in- en uitlopen via de openslaande deuren naast de voordeur. Het toilet en ruimte voor de kapstok vind je in het halletje midden in de woonkamer. De tuingerichte woonkamer aan de achterzijde heeft een grote glazen pui met een deur naar de zonnige tuin. Zomers staat deze natuurlijk ook lekker vaak open en leef je vooral buiten!

Drie slaapkamers
Via de open trap in de woonkamer kom je op de 1e verdieping. Hier zijn 3 slaapkamers, een separaat toilet en een ruime badkamer met ligbad. Ook is er nog een zolderverdieping, die bij de woning met dwarskap extra ruim is, die je nog naar eigen wens kunt indelen. Hier vind je ook de aansluiting voor de wasmachine, in een afgesloten ruimte.

Basiskenmerken

 • Woonoppervlakte v.a. 131 m2 tot 143 m2
 • Kamers 4
 • Prijs

  € 509.850,- tot

  € 509.850,- tot

  € 509.850,- tot

  € 509.850,- tot

  € 534.850,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.