Landhuis Penthouse – G

Nog 1 woningen beschikbaar!

1 nieuwbouw woonhuizen

€ 1.293.500,- tot

Corrine Juffermans

Omschrijving

Landhuis appartement bouwnummer 15 Dit Prachtige penthouse is op de 5e verdieping gesitueerd en heeft een riant terras van 19 m² met middag- en avond zon en een uniek dakterras van ca 37m2. De ruime woonkamer met open Siematic keuken zijn via twee openslaande deuren te bereiken vanuit de hal en hebben een oppervlak van ca. 69 m². Genoeg ruimte…

Landhuis appartement bouwnummer 15

Dit Prachtige penthouse is op de 5e verdieping gesitueerd en heeft een riant terras van 19 m² met middag- en avond zon en een uniek dakterras van ca 37m2.
De ruime woonkamer met open Siematic keuken zijn via twee openslaande deuren te bereiken vanuit de hal en hebben een oppervlak van ca. 69 m². Genoeg ruimte om een mooie woonkeuken met kookeiland en fijne woonkamer en een eetkamer te creëren. Vanuit de (woon)keuken komt u middels openslaande deuren op een van de terrassen met uitzicht over de waterpartij en gelegen op het zuidoosten.

Het appartement is voorzien van 3 slaapkamers, twee badkamers, een apart toilet, een wasruimte en een technische ruimte. De Master bedroom heeft een eigen badkamer en middels 2 maal openslaande deuren toegang tot het 2e terras op het noordoosten.

De hoofdbadkamer ruime badkamer is voorzien van oa. Ligbad, douche en toilet. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en koeling.
Het dakterras is bereikbaar via een vaste trap naar het dakluik en heeft schitterend uitzicht over de waterpartij en het groen.
Op de begane grond bevindt zich de separate berging en uw 2 eigen parkeerplaatsen liggen op het naastgelegen parkeerterrein.

Kenmerken

- Woonoppervlak 165 m²
- 2 Terrassen 19 en 37 m² (zuidwest)
- 3 Slaapkamers
- 2 Badkamers
- Luxe sanitair en tegelwerk
- Siematic keuken
- Aparte berging en 2 parkeerplaatsen
- Duurzaam (BENG)

Wilt u wonen op een exclusief landgoed in de landgoederenzone van Rijswijk, deze droom is mogelijk.

In de landgoederen zone van Rijswijk komt een exclusief landgoed waar naast prachtige woningen ook 16 appartementen in een landhuis worden gerealiseerd. Het landhuis ligt aan een waterpartij en heeft een verre zichtlijn. Genieten van wonen in het groen in een oase van rust en in de buurt van het karakteristieke centrum van oud-Rijswijk, de Rijswijkse Schouwburg, Park den Burgh, Tennispark Welgelegen en ook de binnenstad van Den Haag is nabij.

Het landhuis bevat zeer luxe appartementen met een woonoppervlakte vanaf circa 109 tot circa 173 m² voor de penthouses. Het gebouw is groter dan een traditioneel landhuis maar door architectonische toepassingen past het goed in de omgeving. Bijvoorbeeld door de kozijnen van de etage’s aan elkaar te koppelen zodat je vanuit de verte hoge verdiepingen te zien krijgt. De ritmiek van een landhuis, met een plint, de begane grond en na de middenbouw een dakverdieping. In het midden een accent met een boog.

De appartementen worden compleet opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk en een Siematic keuken. Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats op het parkeerterrein naast het gebouw. De Penthouses beschikken over 2 parkeerplaatsen. De appartementen worden volgens de BENG norm opgeleverd en hebben een individuele warmtepomp. Het energieverbruik zal daardoor laag zijn.
Alle appartementen hebben een afzonderlijke berging op de begane grond.

Basiskenmerken

  • Beschikbare woningen 1
  • Woonoppervlakte v.a. 165 m2 tot 165 m2
  • Kamers 4
  • Prijs

    € 1.293.500,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.