Landhuis Appartement – C

Nog 0 woningen beschikbaar!

1 nieuwbouw woonhuizen

€ 815.000,- tot

Corrine Juffermans

Omschrijving

Landhuis appartement bouwnummer 3 Op de eerste etage van het prachtige landhuis ligt het appartement van 124 m² met een terras van 17 m² gelegen op het zuidwesten. De riante keuken en woonkamer hebben een gezamenlijk oppervlak van 60 m². Door de vele openslaande deuren en ramen is er een zee aan licht. De Master bedroom van 31 m² heeft een eigen…

Landhuis appartement bouwnummer 3

Op de eerste etage van het prachtige landhuis ligt het appartement van 124 m² met een terras van 17 m² gelegen op het zuidwesten.
De riante keuken en woonkamer hebben een gezamenlijk oppervlak van 60 m². Door de vele openslaande deuren en ramen is er een zee aan licht. De Master bedroom van 31 m² heeft een eigen badkamer. Verder bevinden zich nog een slaapkamer, een badkamer, een apart toilet en een techniekruimte in het appartement. Op de begane grond bevindt zich de separate berging en uw eigen parkeerplaats ligt op het naastgelegen parkeerterrein.

Kenmerken

- Woonoppervlak 124 m²
- Riant terras 17 m² (zuidwest)
- 2 Slaapkamers
- 2 Badkamers
- Luxe sanitair en tegelwerk
- Siematic keuken
- Aparte berging en parkeerplaats
- Duurzaam (BENG)

Prijsindicatie vanaf ca. € 805.000,-- tot € 825.000,-- vrij op naam.

Wilt u wonen op een exclusief landgoed in de landgoederenzone van Rijswijk, deze droom is mogelijk.

In de landgoederen zone van Rijswijk komt een exclusief landgoed waar naast prachtige woningen ook 16 appartementen in een landhuis worden gerealiseerd. Het landhuis ligt aan een waterpartij en heeft een verre zichtlijn. Genieten van wonen in het groen in een oase van rust en in de buurt van het karakteristieke centrum van oud-Rijswijk, de Rijswijkse Schouwburg, Park den Burgh, Tennispark Welgelegen en ook de binnenstad van Den Haag is nabij.

Het landhuis bevat zeer luxe appartementen met een woonoppervlakte vanaf circa 109 tot circa 173 m² voor de penthouses. Het gebouw is groter dan een traditioneel landhuis maar door architectonische toepassingen past het goed in de omgeving. Bijvoorbeeld door de kozijnen van de etages aan elkaar te koppelen zodat je vanuit de verte hoge verdiepingen te zien krijgt. De ritmiek van een landhuis, met een plint, de begane grond en na de middenbouw een dakverdieping. In het midden een accent met een boog.

De appartementen worden compleet opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk en een Siematic keuken. Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats op het parkeerterrein naast het gebouw. De appartementen worden volgens de BENG norm opgeleverd en hebben een individuele warmtepomp. Het energieverbruik zal daardoor laag zijn.
Alle appartementen hebben een afzonderlijke berging op de begane grond.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 124 m2 tot 124 m2
  • Kamers 3
  • Prijs

    € 815.000,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.