Landhuis Appartement – B

Nog 1 woningen beschikbaar!

1 nieuwbouw woonhuizen

€ 938.500,- tot

Corrine Juffermans

Omschrijving

Landhuis appartement bouwnummer 2 Dit appartement is op de begane grond gelegen en heeft een prachtig terras van maar liefst 29 m² met uitkijk over de vijverpartij. De geweldige woonkamer en keuken zijn via twee openslaande deuren te bereiken vanuit de hal en hebben een oppervlak van ca. 79 m². Genoeg ruimte om een mooie woonkeuken met…

Landhuis appartement bouwnummer 2

Dit appartement is op de begane grond gelegen en heeft een prachtig terras van maar liefst 29 m² met uitkijk over de vijverpartij.
De geweldige woonkamer en keuken zijn via twee openslaande deuren te bereiken vanuit de hal en hebben een oppervlak van ca. 79 m². Genoeg ruimte om een mooie woonkeuken met kookeiland en fijne woonkamer te creëren.
In dit appartement kunt u elke dag te genieten van de natuur en het prachtige uitzicht.
Het appartement is voorzien van 2 slaapkamers, twee badkamers, een apart toilet, een waskast en een technische ruimte. De Master bedroom heeft een eigen badkamer.
Het terras is bereikbaar via 3 keer dubbele openslaande deuren vanuit de woonkamer/keuken. Het appartement is voorzien van vloerverwarming en koeling.
Op de begane grond bevindt zich de separate berging en uw eigen parkeerplaats ligt op het naastgelegen parkeerterrein.

Kenmerken

- Woonoppervlak 144 m²
- Riant terras 29 m² (zuidoost)
- 2 Slaapkamers
- 2 Badkamers
- Luxe sanitair en tegelwerk
- Siematic keuken
- Aparte berging en parkeerplaats
- Duurzaam (BENG)

Prijsindicatie vanaf ca. € 925.000,-- tot € 945.000,-- vrij op naam.

Wilt u wonen op een exclusief landgoed in de landgoederenzone van Rijswijk, deze droom is mogelijk.

In de landgoederen zone van Rijswijk komt een exclusief landgoed waar naast prachtige woningen ook 16 appartementen in een landhuis worden gerealiseerd. Het landhuis ligt aan een waterpartij en heeft een verre zichtlijn. Genieten van wonen in het groen in een oase van rust en in de buurt van het karakteristieke centrum van oud-Rijswijk, de Rijswijkse Schouwburg, Park den Burgh, Tennispark Welgelegen en ook de binnenstad van Den Haag is nabij.

Het landhuis bevat zeer luxe appartementen met een woonoppervlakte vanaf circa 109 tot circa 173 m² voor de penthouses. Het gebouw is groter dan een traditioneel landhuis maar door architectonische toepassingen past het goed in de omgeving. Bijvoorbeeld door de kozijnen van de etages aan elkaar te koppelen zodat je vanuit de verte hoge verdiepingen te zien krijgt. De ritmiek van een landhuis, met een plint, de begane grond en na de middenbouw een dakverdieping. In het midden een accent met een boog.

De appartementen worden compleet opgeleverd met luxe sanitair en tegelwerk en een Siematic keuken. Alle appartementen beschikken over een parkeerplaats op het parkeerterrein naast het gebouw. De appartementen worden volgens de BENG norm opgeleverd en hebben een individuele warmtepomp. Het energieverbruik zal daardoor laag zijn.
Alle appartementen hebben een afzonderlijke berging op de begane grond.

Basiskenmerken

  • Beschikbare woningen 1
  • Woonoppervlakte v.a. 144 m2 tot 144 m2
  • Kamers 3
  • Prijs

    € 938.500,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.