Makelaar verkoop en advies voor nieuwbouwwoningen en projecten

Jarenlange expertise en brede marktkennis

Met onze jarenlange expertise en brede marktkennis als nieuwbouwmakelaar, voorzien wij ontwikkelaars van eerlijk en duidelijk advies en participeren in het denkproces rondom de ontwikkelingen voor de woonomgeving. We denken vroeg in het proces mee en dragen bij aan een passend bouwplan met een reëel prijsadvies.

 

Nieuwbouwspecialisten Den Haag Westland Wateringen Rijswijk Delft

Ons dedicated team bestaande uit vijf nieuwbouwspecialisten en twee commercieel medewerkers binnendienst nieuwbouw zijn juridisch en bouwkundig geschoold. We weten wat er speelt in de regio Den Haag, Westland, Rijswijk en Delft en we weten waar de vraag ligt en welke kansen er zijn. Tevens hebben wij veel inzicht over de feiten en cijfers op wijkniveau. Olsthoorn Makelaars beschikt als NVM Nieuwbouwspecialist over relevante en actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling, publiek- en privaatrecht, bouwkunde, marktanalyse en marketing.  Om als NVM Nieuwbouwspecialist door de NVM geselecteerd te worden moet een NVM-makelaar aan een aantal specifieke eisen voldoen. Zo beschikt een NVM Nieuwbouwspecialist over aantoonbare praktijkervaring, heeft hij een kennistest afgelegd en werkt hij met een Service Level Agreement (SLA) en de NVM Kwaliteitsnorm Nieuwbouw. Opdrachtgevers weten hiermee zeker dat hun project in goede handen is. Daarnaast investeren wij doorlopend in cursussen en bijscholing om onze vakkennis up-to-date te houden en om ons  professioneel te blijven ontplooien voor vraagstukken in de vastgoedmarkt.

Als projectadviseur beoordelen en adviseren wij projecten en woningen op basis van locatie, architectuur, indeling, oppervlakten en de marktontwikkeling. Wij geven een realistisch beeld van alle sterke en minder sterke kanten van een project. Aangezien de digitalisering ook bij nieuwbouw steeds groter wordt kunnen aspirant kopers tegenwoordig bijna alles digitaal kunnen inzien en vinden. Dan is het van groot belang dat het persoonlijk contact met de klant ook zeker niet verloren gaat en wij als makelaar het verschil kunnen maken om de klant wegwijs te maken in het “nieuwbouw” proces en onze opdrachtgever te ontzorgen.

Wij adviseren onze opdrachtgevers ook graag welke strategie we voor welke doelgroep het best kunnen inzetten om het project tot een succes te maken. We werken graag innovatief en hebben een brede interesse in toepassing van social media.

Tijdens het ontwikkel-en-verkoopproces voorzien wij onze opdrachtgevers van marktconform en up-to-date advies. Wij staan bekend als zeer betrokken partij bij zowel onze opdrachtgever als de koper van een nieuwbouwwoning. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt immers veel kijken. Het proces van de betaling tijdens de bouw, de juridische en bouwkundige aspecten, bespreken wij allemaal uitgebreid met de aspirant koper.

Ook zijn wij na de aankoop van de nieuwbouwwoning een aanspreekpunt voor de kopers. De nieuwbouwspecialisten van Olsthoorn Makelaars bij de verkoop van woningen betrekken, zorgt voor tevreden kopers!

Samenwerkingspartners van Olsthoorn Makelaars

Meer informatie?

Laat uw gegevens achter op ons formulier. U kunt ons ook bellen, mailen of app-en.

Esther Olsthoorn Directeur | Nieuwbouwspecialist
Corrine Juffermans Nieuwbouwspecialist
Rianne Dessens - van der Voort Kandidaat Register Makelaar Taxateur | Nieuwbouwspecialist
Debby Houweling Verkoop ondersteuning nieuwbouw
Marjolijn Andringa Verkoop ondersteuning nieuwbouw
Miranda Verhagen Assistent Register Makelaar Taxateur | Nieuwbouwspecialist
Monique Strik Register Makelaar Taxateur | Nieuwbouwspecialist
Marjolein Derksen Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Elize Jelier Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Robbert-Jan Eijk Manager Nieuwbouw