Makelaar verkoop en advies voor nieuwbouwwoningen en projecten

JARENLANGE EXPERTISE EN BREDE MARKTKENNIS

Met onze jarenlange expertise en brede marktkennis als nieuwbouwmakelaar, voorzien wij ontwikkelaars van eerlijk en duidelijk advies. We denken vroeg in het proces mee en dragen bij aan een passend bouwplan met een reëel prijsadvies.

Ons dedicated team bestaande uit vier nieuwbouwspecialisten en twee commercieel medewerkers binnendienst nieuwbouw zijn juridisch en bouwkundig geschoold.Makelaars beschikt als NVM Nieuwbouwspecialist over relevante en actuele kennis en kunde op gebied van vastgoedontwikkeling, publiek- en privaatrecht, bouwkunde, marktanalyse en marketing.  Om als NVM Nieuwbouwspecialist door de NVM geselecteerd te worden moet een NVM-makelaar aan een aantal specifieke eisen voldoen. Zo beschikt een NVM Nieuwbouwspecialist over aantoonbare praktijkervaring, heeft hij een kennistest afgelegd en werkt hij met een Service Level Agreement (SLA) en de NVM Kwaliteitsnorm Nieuwbouw. Opdrachtgevers weten hiermee zeker dat hun project in goede handen is.

Als projectadviseur beoordelen en adviseren wij projecten en woningen op basis van locatie, architectuur, indeling, oppervlakten en de marktontwikkeling. Wij geven een realistisch beeld van alle sterke en minder sterke kanten van een project. Aangezien de digitalisering ook bij nieuwbouw steeds groter wordt kunnen aspirant kopers tegenwoordig bijna alles digitaal kunnen inzien en vinden. Dan is het van groot belang dat het persoonlijk contact met de klant ook zeker niet verloren gaat en wij als makelaar het verschil kunnen maken om de klant wegwijs te maken in het “nieuwbouw” proces en onze opdrachtgever te ontzorgen.

Wij adviseren onze opdrachtgevers ook graag welke strategie we voor welke doelgroep het best kunnen inzetten om het project tot een succes te maken.

Tijdens het ontwikkel-en-verkoopproces voorzien wij onze opdrachtgevers van marktconform en up-to-date advies. Wij staan bekend als zeer betrokken partij bij zowel onze opdrachtgever als de koper van een nieuwbouwwoning. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt immers veel kijken. Het proces van de betaling tijdens de bouw, de juridische en bouwkundige aspecten, bespreken wij allemaal uitgebreid met de aspirant koper.

Ook zijn wij na de aankoop van de nieuwbouwwoning een aanspreekpunt voor de kopers. De nieuwbouwspecialisten van Olsthoorn Makelaars bij de verkoop van woningen betrekken, zorgt voor tevreden kopers!

MEER INFORMATIE?

Laat uw gegevens achter op ons formulier. U kunt ons ook bellen, mailen of app-en.

Esther Olsthoorn Nieuwbouwspecialist | Directeur
Corrine Juffermans Nieuwbouwspecialist
Madelon van Leusden Nieuwbouwspecialist
Rianne Dessens - van der Voort Nieuwbouwspecialist | Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Debby Houweling Verkoop ondersteuning nieuwbouw
Marjolijn Andringa Verkoop ondersteuning nieuwbouw