Makelaar verkoop en advies voor nieuwbouwwoningen en projecten

JARENLANGE EXPERTISE EN BREDE MARKTKENNIS

Met onze jarenlange expertise en brede marktkennis als nieuwbouwmakelaar, voorzien wij ontwikkelaars van eerlijk en duidelijk advies. We denken vroeg in het proces mee en dragen bij aan een passend bouwplan met een reëel prijsadvies.

Ons dedicated team bestaande uit vier nieuwbouwspecialisten en twee commercieel medewerkers binnendienst nieuwbouw zijn juridisch en bouwkundig geschoold.

Als projectadviseur beoordelen wij projecten en woningen op basis van locatie, architectuur, indeling, oppervlakten en de marktontwikkeling. Wij geven een realistisch beeld van alle sterke en minder sterke kanten van een project.

Tijdens het ontwikkel-en-verkoopproces voorzien wij onze opdrachtgevers van marktconform en up-to-date advies. Wij staan bekend als zeer betrokken partij bij zowel onze opdrachtgever als de koper van een nieuwbouwwoning. Bij het kopen van een nieuwbouwwoning komt immers veel kijken. Het proces van de betaling tijdens de bouw, de juridische en bouwkundige aspecten, bespreken wij allemaal uitgebreid met de aspirant koper.

Ook zijn wij na de aankoop van de nieuwbouwwoning een aanspreekpunt voor de kopers. De nieuwbouwspecialisten van Olsthoorn Makelaars bij de verkoop van woningen betrekken, zorgt voor tevreden kopers!

MEER INFORMATIE?

Laat uw gegevens achter op ons formulier. U kunt ons ook bellen, mailen of app-en.

Esther Olsthoorn Nieuwbouwspecialist | Directeur
Corrine Juffermans Nieuwbouwspecialist
Madelon van Leusden Nieuwbouwspecialist
Rianne Dessens - van der Voort Nieuwbouwspecialist | Kandidaat Register Makelaar Taxateur
Debby Houweling Verkoop ondersteuning nieuwbouw
Marjolijn Andringa Verkoop ondersteuning nieuwbouw