Advies en verkoop

Hoe kunt u van uw idee een succesvol project maken? Zo één waarbij alles klopt: waar de architectuur, indeling, en oppervlakten passen bij de locatie. Met reële prijzen en een verkoopstrategie die de juiste snaar raakt bij de doelgroep. Dat begint al bij de tekentafel. Daarom denken we graag vanaf de start met u mee, en zijn van begin tot eind de sterke schakel tussen ontwikkelaar en eindgebruiker: de koper.

  1. EERLIJK EN DUIDELIJK ADVIES

Als nieuwbouwspecialist weten we wat er speelt in de regio Den Haag, Westland, Delft en Rijswijk. Waar ligt de vraag? Wat zijn de trends? Wat brengt een doelgroep in beweging? We hebben inzicht in de cijfers en feiten op wijkniveau en kennen de aspirant-kopers. Die kennis zetten we in om een realistisch beeld te geven van alle sterke en minder sterke kanten van een project.

  1. EEN PASSENDE VERKOOPSTRATEGIE

We werken graag innovatief en hebben alles in huis om voorop te lopen in de nieuwe digitale verkoopdynamiek. Ook hebben we een brede interesse in de toepassing van social media. Houdt u de marketing graag in eigen beheer? Dan dragen we uw boodschap ook uit via onze kanalen. Het is echter ook mogelijk om de gehele (online) marketing aan ons uit te besteden, zodat wij met de juiste mix van kanalen en middelen uw doelgroep weten te vinden en te boeien.

  1. MET EEN PERSOONLIJKE AANPAK

Alhoewel aspirant-kopers bijna alles digitaal kunnen vinden en inzien, blijft persoonlijk contact bij ons voorop staan. Daarmee maken we het verschil om zowel de kopers als ontwikkelaars van begin tot succesvol eind bij te staan in het gehele proces. Ook na de aankoop zijn wij het aanspreekpunt voor de kopers. Door de nieuwbouwspecialisten van Olsthoorn Makelaars bij de verkoop van de woningen te betrekken, zorgt u voor tevreden kopers!

  1. DE ZEKERHEID VAN EEN NVM-NIEUWBOUWSPECIALIST

Nieuwbouwadvies en -verkoop is een vak apart. Een vak dat wij als erkend NVM-nieuwbouwspecialist beheersen en waar wij ons in blijven ontwikkelen. Met een enthousiast en oprecht betrokken team vertalen we onze kennis van de regionale markt naar kansen voor uw project. Ondanks onze jarenlange ervaring met alle doelgroepen, locaties en woningtypes bekijken we ieder project met een frisse en open blik. Onze opdrachtgevers weten zeker dat hun project bij ons in goede handen is!

Kennismaken? We denken graag met u mee! Neem contact met ons op.