Advies en verkoop

Uw nieuwbouwmakelaar in regio Den Haag en Westland

Ons enthousiaste familiebedrijf verkoopt jaarlijks circa 450 nieuwbouwwoningen. Met onze jarenlange ervaring, weten we als geen ander wat er speelt in de regio Den Haag, Westland, Delft en Rijswijk.

 • Waar ligt de vraag?
 • Wat zijn de trends?
 • Wat brengt een doelgroep in beweging?

We hebben inzicht in de cijfers en feiten op wijkniveau en kennen de aspirant-kopers. Die kennis zetten we in om van uw idee een succesvol project te maken. Van begin tot eind is ons innovatieve verkoopteam dan ook de sterke schakel tussen de projectontwikkelaar en de eindgebruiker: de koper.

Kwartaalrapportage Nieuwbouw

Ieder kwartaal brengen wij interessante ontwikkelingen binnen de regionale woningmarkt in kaart. In onze kwartaalrapportage vindt u alle data en trends overzichtelijk op een rij. Ook interessant voor u? Vraag deze NU kosteloos bij ons aan via het formulier onderaan deze pagina.

Kwartaalrapportage aanvragen

De NVM nieuwbouwspecialist die net iets anders kijkt

Door in gesprek te blijven met onze klanten, leggen we ons oor te luisteren wat er in de markt speelt en waar vraag naar is. Niet alleen kunnen we zo de juiste match maken tussen nieuwbouwwoning en koper, we bieden ook optimale commerciële ondersteuning aan de projectontwikkelaar. We kijken net iets anders dan u misschien gewend bent. En dat is nu juist waardoor ons enthousiaste team van nieuwbouwmakelaars het verschil maakt.

Olsthoorn Makelaars:

 • Gaat voor een maximale tevredenheid bij de koper
 • Is betrokken vanaf het begin, totdat de laatste koper zijn sleutel heeft
 • Zet het ontzorgen van de opdrachtgever centraal
 • Heeft veel kennis en ervaring in de verkoop van kavels en alle woningtypen

Samen kansen in kaart brengen

Bent u in het bezit van een locatie, een kantoorpand dat u een tweede leven wilt geven of wilt u meedoen aan een tender? Wij sluiten graag aan en brengen kennis en expertise in om samen tot een succesvol project te komen. Samenwerking is daarbij van belang en hiervoor kunnen we bouwen op ons grote netwerk van architecten, beleggers en adviseurs om uw project een stap verder te brengen.

Olsthoorn Makelaars zorgt voor:

 • Prijs- en productadvies
 • Doelgroepanalyse
 • Marktonderzoek
 • Woonwensen onderzoek
 • Marketing- en communicatieadvies
 • Rapportage voor evaluatie

Tip: vraag kosteloos onze kwartaalrapportage aan!

Focus op de nieuwbouwkoper

Er gaat veel tijd voorbij tussen het eerste verkoopgesprek en de oplevering van een nieuwbouwwoning. Wij vinden het belangrijk dat we het contact met de kopers tussendoor niet verliezen. Daarom brengen wij voor ieder project de tijdlijn kaart en koppelen hier contactmomenten aan. Informatief, verrassend, digitaal en persoonlijk. Van een handgeschreven kaartje tot een verrassend .GIF-je via whatsapp. En we kunnen u vertellen: dit wordt enorm gewaardeerd. Niet alleen door de kopers, maar ook door de ontwikkelaars. Want een goed geïnformeerde koper en een grote klanttevredenheid dragen bij aan het ontzorgen van de ontwikkelaar en aannemer. Waardoor iedereen na afloop het glas kan heffen op een geslaagd project.

Neem contact met ons op

Innovatief met online en offline marketing

Eén van onze specialiteiten is het inzetten online en offline communicatiekanalen om potentiële kopers te vinden, te betrekken en te enthousiasmeren. Op basis van een slimme strategie gaan we pro-actief aan de slag met marketing en communicatie voor uw project. Door onze ruime ervaring op dit gebied, weten we doelgroepen te vinden en te targetten op sociale kanalen zoals Instagram, Facebook en LinkedIn. Bovendien hebben wij alle expertise in huis om aansprekende en kwalitatief hoogwaardige content te maken, zoals video’s en drone-opnames. Ook het verzorgen van uw projectwebsite, nieuwsbrieven of bouwborden op locatie behoren tot de mogelijkheden.

Houdt u de marketing graag in eigen beheer? Dan dragen we uw boodschap ook uit via onze eigen kanalen. Geeft u het liever uit handen? Dan zorgen wij voor een verkoopstrategie die de juiste snaar raakt bij uw doelgroep.

Kwartaalrapportage ontvangen of eens van gedachten wisselen?

We denken graag met u mee! Laat uw gegevens achter via onderstaand formulier!