Waelse Weelde

Verkocht

69 nieuwbouw woonhuizen

's-gravenzande

Marjolein Derksen

Omschrijving

Natuurlijk Wonen in Waelse Weelde!

Ben je op zoek naar een brede eengezinswoning op een ruim perceel in een kindvriendelijke woonomgeving? In Waelse Weelde zijn nog enkele woningen type Kolibrie beschikbaar. Deze woningen hebben standaard 4 slaapkamers op de eerste verdieping en een tweede etage met dakkapel. Kijk op de projectwebsite welke woningen er beschikbaar zijn.

De oplevering van Waelse Weelde nadert. Vanaf het eerste kwartaal 2024 wordt er gestart met de opleveringen. Dus wachten op nieuwbouw duurt in dit geval helemaal niet lang! En vind je het moeilijk om vanaf tekening te bedenken hoe een woning wordt? We nemen je graag mee om de woning op de bouwplaats te bekijken! Maak een afspraak met een van de…

De oplevering van Waelse Weelde nadert. Vanaf het eerste kwartaal 2024 wordt er gestart met de opleveringen. Dus wachten op nieuwbouw duurt in dit geval helemaal niet lang! En vind je het moeilijk om vanaf tekening te bedenken hoe een woning wordt? We nemen je graag mee om de woning op de bouwplaats te bekijken! Maak een afspraak met een van de makelaars!

Warm en energiezuinig Wonen in Waelse Weelde? Dat kan in 2024: de bouw van de woning is gestart! Prognose start opleveringen eind 2023.

WELKOM IN WAELSE WEELDE
Natuurlijk wonen in Waelse Weelde! Een schitterend nieuwbouwplan met 69 eengezinswoningen die gebouwd worden in de populaire jarendertig stijl. Waelse Weelde ligt in de ’s-Gravenzandse Waelpolder. Deze wijk heeft alles in zich om het de bewoners naar de zin te maken. Volop water, groen en recreatiemogelijkheden. Hier woon je vrij in een natuurlijke setting. Lekker down to earth met een gouden randje.

EENHEID IN VERSCHEIDENHEID
Bijna alle woningen hebben door de jarendertig architectuur een traditioneel en tijdloos voorkomen. Karakteristiek voor de jaren dertig zijn daken met hellende vlakken aan alle zijden. De traditionele dakgoten zijn van moderne, duurzame materialen en zorgen voor grote dakoverstekken. De typisch horizontale belijning wordt bereikt door het toepassen van een doorlopende tweede goot en het koppelen van ramen met rabatdelen op de 1e verdieping.

EXTRA EN BIJZONDER
Een aantal woningen valt extra op. Bijvoorbeeld door de garage aansluitend aan het huis, een steiger aan het water, een mooie erker of een tuitgevel. Er is één huis dat in architectuur afwijkt. Deze moderne witte villa gelegen aan het water, markeert een bijzonder punt in de wijk. Maar ook de jarendertig villa gelegen naast de brug nabij de Dijckerwaal heeft als bijzonder detail een fraaie zij-erker over twee verdiepingen!

WAELSE WEELDE VERRAST
Ondanks de eenduidige architectuur is geen straat hetzelfde en word je steeds verrast door een mooi detail, leuk doorkijkje of groene speelplek. Van die laatste zijn er maar liefst drie in Waelse Weelde waardoor dit een heerlijke plek is om op te groeien. Zeker als je dan bedenkt dat er in de directe omgeving scholen voor alle leeftijden te vinden zijn. Daarbij is iedereen nieuw, dus vriendjes zijn zo gemaakt.

PARKEREN IN WAELSE WEELDE
Alle twee-onder-een-kapwoningen en vrijstaande villa’s hebben twee parkeerplaatsen op eigen terrein. Ook zijn er twee hoekwoningen met oprit voor twee auto’s. Verder is het parkeren opgelost in hoven die met groene hagen aan het zicht onttrokken worden. Langs de doorgaande weg komen parkeerplaatsen op straat.

GROEN TOT AAN DE VOORDEUR
Om het natuurlijke karakter van Waelse Weelde kracht bij te zetten, komen er op meerdere plekken groenzones. Verder krijgen alle voortuinen een lage, groene haag en worden er groene opritten en veelal
groene stoepen gemaakt. Dat betekent dat het gras tussen de trottoirtegel heen groeit en dat helpt bij de natuurlijke afvoer van regenwater. Geen plassen en goed voor de natuur! Ook de hoofdontsluitingsweg
wordt breed en groen opgezet, zodat de sfeer van een statige laan
ontstaat.

NATUURLIJKE KARAKTER VAN WAELSE WEELDE
Op deze vogelvlucht is goed te zien hoe groen en waterrijk Waelse Weelde wordt. De tuinen van de woningen aan het brede water worden standaard voorzien van een luxe aanlegsteiger van maximaal toegestane grootte, zodat je er heerlijk met een bootje op uit kunt. Er zijn ook diverse woningen met een tuin grenzend aan een klein water. Waar je ook voor kiest, altijd ervaar je dat vrije, natuurlijke karakter van Waelse Weelde.

’S-GRAVENZANDE HEEFT HET ALLEMAAL
Bewoners van ´s-Gravenzande fietsen in een kwartier naar het uitgestrekte kustgebied voor een dagje strand of lekkere wandeling door de duinen. In de directe omgeving zijn nog veel meer recreatie- en sportmogelijkheden. Als je naar het strand fietst, kom je door het Juliana Sportpark met o.a. het zwembad, voetbal- en tennisvereniging, golfclub, etc. Verder sta je met 5 minuten fietsen in het prachtige Staelduinse Bos waar echt van alles te doen is. Laat je verrassen door de veelzijdigheid van dit gebied in bezoekerscentrum d´Oude Koestal.

WAELSE WEELDE LIGT IDEAAL
Waelse Weelde ligt in het zuidelijk deel van de grote ontwikkeling Waelpolder en sluit aan op de bebouwing van deelgebied Dijckerwaal. Nog iets concreter, je vindt de huizen straks tussen de Poelkade en Dijckerwaal. Doordat deze ontwikkeling verrijst tussen ’s-Gravenzande en Naaldwijk kun je in beide plaatsen winkelen, boodschappen doen, naar school of sporten.

ZO IN ROTTERDAM, DEN HAAG EN DELFT
Dat brengt ons van natuur naar de stad. Want ook in dat opzicht zit je hier goed. Via diverse provinciale wegen ben je met de auto of het openbaar vervoer zo in een andere stad met een nog uitgebreider aanbod van winkels, horeca en cultuur. Rotterdam, Delft en Den Haag zijn allemaal te bereiken binnen een half uur.

De verkoop van de woningen is in volle gang. Heb je interesse in een van de beschikbare woningen? Neem dan contact op met Olsthoorn Makelaars of Helm en Heus Makelaars en kom alles te weten over de woning.

Highlights van Waelse Weelde

 • Ruim perceel
 • Kindvriendelijke woonwijk in zuidelijk deel van Waelpoler
 • Jaren 30 architectuur; diverse type woningen vanaf 137 tot 193 m²

Basiskenmerken

-

In de buurt

   Geïnteresseerd

   Inschrijven nieuwbouw nieuwsbrief.
   Ik ontvang graag de:
   Privacy & Cookies(Vereist)
   Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.