2 onder 1 kap Watervilla

Nog 0 woningen beschikbaar!

4 nieuwbouw woonhuizen

€ 845.000,- tot

€ 850.000,- tot

€ 860.000,- tot

€ 890.000,- tot

Verkocht

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

Wonen in een natuurinclusieve wijk met groene speelplekken en tóch in de buurt van de steden Delft en Rijswijk. Klinkt als muziek in de oren, niet? In de wijk Sion Parck, gelegen tussen het historische Delft en het groene RijswijkBuiten, komen vier 2 onder 1 kapwoningen type Watervilla variërend van 176 m² tot 182 m² mét een tuin en 2 eigen…

Wonen in een natuurinclusieve wijk met groene speelplekken en tóch in de buurt van de steden Delft en Rijswijk. Klinkt als muziek in de oren, niet? In de wijk Sion Parck, gelegen tussen het historische Delft en het groene RijswijkBuiten, komen vier 2 onder 1 kapwoningen type Watervilla variërend van 176 m² tot 182 m² mét een tuin en 2 eigen parkeerplaatsen beschikbaar. Dit zijn de parels van Sion Parck en liggen pal aan het water. Stel je voor… Elke dag wakker worden met een prachtig uitzicht. Als je hier woont heb je een instant vakantiegevoel!

Wonen pal aan waterkant
Door de bijzondere architectuur en de mix van baksteen met natuurlijke materialen passen de woningen perfect bij de landelijke omgeving. Via de entree aan de voorkant stap je de hal met toilet, meterkast en deur naar de berging binnen. Daarna bereik je het open woongedeelte waar koken, eten en wonen gezellig met elkaar in verbinding staan. Doordat de leefruimte circa 7,2 m2 breed is, zijn er genoeg mogelijkheden qua inrichting. Voorin vind je de gloednieuwe open keuken en achterin de tuingerichte zithoek met openslaande deuren naar de tuin. Hier zie je op zomerse dagen de bootjes langsvaren vanuit je tuin, terwijl je kids op de trampoline spelen.

3 slaapkamers én gloednieuwe badkamer (inclusief)
Via de open trap in de woonkamer kom je uit op de 1e verdieping. Hier vind je 3 (slaap)kamers en een badkamer (inclusief) met douche, 2 wastafels en een toilet. Door de vele raampartijen zijn de kamers lekker licht. Op zolder heb je nog meer ruimte voor de wasmachine en droger. Een ideale plek voor kids om te spelen, spullen op te bergen óf een thuiskantoortje of logeerplek van te maken. Alle woningen zijn (bijna) energieneutraal en gasloos. Hier heb je alle ruimte voor je gezin!

Basiskenmerken

 • Woonoppervlakte v.a. 176 m2 tot 182 m2
 • Kamers 4
 • Prijs

  € 845.000,- tot

  € 850.000,- tot

  € 860.000,- tot

  € 890.000,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.