Royale gezinswoning

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

Aan de oostelijke waterplas vind je de 29 royale gezinswoningen van circa 132 m². Door de prachtige ligging kijkt u heerlijk uit over het water en groen voor de deur! De woningen hebben een statige uitstraling door de extra hoge kap. Deze hoge kap ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt er in de woning voor dat er nog meer ruimte is. In…

Aan de oostelijke waterplas vind je de 29 royale gezinswoningen van circa 132 m². Door de prachtige ligging kijkt u heerlijk uit over het water en groen voor de deur! De woningen hebben een statige uitstraling door de extra hoge kap.

Deze hoge kap ziet er niet alleen prachtig uit, maar zorgt er in de woning voor dat er nog meer ruimte is. In basis krijgt deze royale gezinswoning een vliering. Naast de extra ruimte is de kap ook in het ontwerp opgenomen om aan de geluidsnormen te voldoen. De kap zorgt voor afscherming van geluid voor de achterliggende tuinen en woningen.

De gevel aan de voorzijde is een zogenaamde geluidswerende gevel, ook wel dove gevel genoemd. Dit betekent dat het geluid op verschillende manieren gereduceerd wordt. Zo kunnen de ramen in de voorgevel niet geopend worden. Natuurlijk zorgt het ventilatiesysteem ervoor dat alle ruimtes goed geventileerd worden. De voorkamer op de eerste verdieping kan gebruikt worden als werkkamer. Daarnaast heeft de woning met drie volwaardige slaapkamers nog voldoende ruimte voor uw gezin. Ook is het mogelijk om te kiezen voor een uitbouw in de woonkamer, deze is standaard 2,4 meter diep.

De tuinen van de royale gezinswoning hebben een gunstige zonligging (zuidwesten).
De hoekwoningen hebben extra (zij) ramen voor nog meer licht in de woning. Eén van de hoekwoningen wordt daarnaast voorzien van een riante zij-uitbouw.

Specificaties

*Woonoppervlakte van circa 132 m2
*Kaveloppervlakte circa 108 – 165 m²
*Tuin op het zuidwesten (circa 9,5 – 10 meter diep)
*Parkeergelegenheid voor de deur
*Kenmerkende hoge kap in ‘de nieuwe Delftse School stijl’
*Een woning heeft een riante zij-uitbouw.
*Tuingerichte woonkamer met veel indelingsmogelijkheden
*Eerste verdieping met 2 slaapkamers, een badkamer en een werkkamer.
*De 2e verdieping heeft een slaapkamer en een vlizotrap naar de vliering. Ook heb je hier apart een technische ruimte/wasruimte
*Diverse uitbreidings- en indelingsmogelijkheden
*Energiezuinige woningen (BENG) met zonnepanelen en een luchtwarmtepomp voor vloerverwarming en -koeling.

Maatvoering in de plattegronden is indicatief

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 132 m2 tot 140 m2
  • Prijs

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.