Bouwnummer 76, Hoekwoning met uitbouw ZW, Rijswijk

Dit is object is onderdeel van Parkrijk De Lanen Fase 3

Verkocht

Rijswijk

€ 795.000 v.o.n.

Bereken je lasten voor deze woning:

Verkocht

Corrine Juffermans

Omschrijving

Hoekwoning met uitbouw en tuin op het zuidwesten - Woonoppervlakte circa 166 m² - Kaveloppervlakte circa 327 m² - 4 slaapkamers - Compleet met sanitair en tegelwerk - Vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en een luchtwarmtepomp - Twee parkeerplaatsen op eigen terrein en ruime berging direct achter de tuin Koopsom € 795.000,-…

Hoekwoning met uitbouw en tuin op het zuidwesten
- Woonoppervlakte circa 166 m²
- Kaveloppervlakte circa 327 m²
- 4 slaapkamers
- Compleet met sanitair en tegelwerk
- Vloerverwarming, hoogwaardige isolatie, zonnepanelen en een luchtwarmtepomp
- Twee parkeerplaatsen op eigen terrein en ruime berging direct achter de tuin
Koopsom € 795.000,- v.o.n.

Deze ruime hoekwoning heeft een tuin van circa 10 meter diep en ook circa 10 meter breed, gelegen op het zuidwesten. Daarbij beschikt de woningen over twee parkeerplaatsen op eigen terrein. De afgebeelde plattegrond is niet van deze woning, maar geeft wel een goede indicatie van de inrichting en is in werkelijkheid gespiegeld. Het kavel is groter dan afgebeeld, waarbij er twee parkeerplekken op eigen terrein aanwezig zijn.

De woningen zijn inclusief een stelpost voor de keuken en voldoen aan het BENG-label (Bijna Energie Neutraal Gebouw) en zijn gasloos waardoor je een lage energierekening hebt. De Lanen fase 3 wordt gebouwd aan de groene en waterrijke parksingel van deelgebied Parkrijk. De straten aan de centrale parksingel zijn autovrij. Het water en het aangrenzende groen verbinden het Wilhelminapark met deelgebied Parkrijk. Door het integreren van nestkasten en groen in het ontwerp sluiten de woningen aan op de parkachtige omgeving.

Wonen in Parkrijk RijswijkBuiten
Deelgebied Parkrijk ligt op fietsafstand van het historische centrum van Delft en winkelcentrum “de Boogaard” in Rijswijk. Een kindvriendelijke buurt met genoeg speelvoorzieningen, vlakbij het Wilhelminapark (met maar liefst 150 hectare groen) gelegen. Rijswijk Buiten heeft een zeer goede bereikbaarheid vanwege de ligging nabij de uitvalsweg naar de A4 en A13. De wijk is ook met het openbaar vervoer goed bereikbaar door buslijn 51. Als alternatief voor de (tweede) particuliere auto kunnen bewoners gebruik maken van duurzame deelauto’s en fietsen. Als onderdeel van de nieuwe woonbuurt Parkrijk worden op een aantal centrale plekken in Parkrijk 8 tot 11 mobiliteitspunten gerealiseerd. Op deze zogeheten Hely Hubs zijn deelauto’s en deel(bak)fietsen beschikbaar die door bewoners van Parkrijk kunnen worden gebruikt. Ook aan voorzieningen is gedacht. In Parkrijk zijn twee basisscholen waarvan één basisschool in combinatie met een kinderopvang. De bouw van een winkelcomplex is gestart waar een Lidl en dagwinkels komen. Ook komt vlakbij Parkijk de Lanen fase 3 een gezondheidscentrum. En wil je straks aan de slag met de tuin van je nieuwbouwwoning? Dan is Tuincentrum GroenRijk 't Haantje vlakbij en in dit gedeelte van RijswijkBuiten te vinden.

Duurzaamste wijk van Nederland
RijswijkBuiten is een moderne nieuwbouwwijk die voorbereidt is op de toekomst. Alle woningen en het openbaar gebied in RijswijkBuiten zijn duurzaam en gebouwd met aandacht voor thema’s als groen, water en het klimaat. Zo is de wijk gasloos, worden woningen verwarmd door een energiezuinige warmtepomp, wordt elektriciteit opgewekt door zonnepanelen en zijn woningen voorzien van hoogwaardige isolatie. Goed voor het milieu, maar door de lagere energierekening ook goed voor uw portemonnee. Ook het openbaar gebied is ingericht op de toekomst met een robuust water- en poldersysteem, diversiteit in groen, aandacht voor natuurlijke materialen en aandacht voor waterdoorlatendheid.

Basiskenmerken

 • Status Verkocht
 • Vraagprijs € 795.000 v.o.n.
 • Aanvaarding In overleg
 • Soort woning Eengezinswoning
 • Bouwjaar 2023
 • Soort bouw Woonhuis
 • Woonoppervlakte 166 m2
 • Woonoppervlakte 166 m2
 • Inhoud 448 m3
 • Aantal kamers 5
 • Aantal slaapkamers 4
 • Aantal woonlagen 3 woonlagen
 • Isolatie Volledig geisoleerd, hr glas
 • Verwarming Vloerverwarming gedeeltelijk, warmtepomp
 • Voorzieningen Zonnepanelen
 • Hoofdtuin Achtertuin
 • Oppervlakte hoofdtuin ca. 100 m2

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.