tussenappartement met terras

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parel Moerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een…

In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parel Moerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een mooi uitzicht voor de bewoners van de appartementen.

Nabij de woningen en appartementen ligt het Heeswijkplein waar diverse voorzieningen zijn zoals een supermarkt, een speelplek, een apotheek en een huisartsenpraktijk. Ook is Moerwijk Oost goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer, zelfs op loopafstand van station Moerwijk.

3-kamer tussen appartement van 90 m² op de begane grond met terras – Bouwnummer 116 t/m 118

In Parel Moerwijk komen superfijne tussen-appartementen met 2 slaapkamers. Het tussen-appartement op de begane grond is 90 m² groot. De appartementen hebben een terras op het zuiden. Altijd kijk je mooi uit op de groene singel.
De indeling van de appartementen is identiek. Je komt binnen in een hal die toegang geeft tot alle kamers, de berging, het toilet en de badkamer met douche en wastafel. In de ber-ging kun je de wasmachine en droger kwijt. De woonkamer heeft een open keuken. Deze ruimte is heerlijk licht door de grote raampartij bij het terras en het extra raam ernaast.

Kenmerken
tussen appartement begane grond 90 m²
gelegen op begane grond
2 slaapkamers
terras op het zuiden met uitzicht op de singel
inpandige berging met wasmachine- en droger aansluiting
oplevering badkamer en apart toilet met mooi sanitair, tegelwerk en kranen
inclusief complete keuken
gezamenlijke fietsenberging op de begane grond
gasloos en energiezuinig
eigen parkeerplaats

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 90 m2 tot 90 m2

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.