tussenappartement met balkon

Nog 0 woningen beschikbaar!

1 nieuwbouw woonhuizen

€ 267.500,- tot

Esther Olsthoorn

Omschrijving

In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parel Moerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een…

In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parel Moerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een mooi uitzicht voor de bewoners van de appartementen.

Nabij de woningen en appartementen ligt het Heeswijkplein waar diverse voorzieningen zijn zoals een supermarkt, een speelplek, een apotheek en een huisartsenpraktijk. Ook is Moerwijk Oost goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer, zelfs op loopafstand van station Moerwijk.

3-kamer tussen appartement van 84 m² op de 1e t/m 4e verdieping met balkon - bouwnummer 121 t/m 124, 127 t/m 130, 133 t/m 136 en 139 t/m 142

De tussen appartementen op de verdiepingen hebben 2 slaapkamers en een woonopper-vlakte van 84 m². De appartementen hebben een inpandig balkon, waar je supermooi uitkijkt op de groene singel.
Je komt binnen in een hal die toegang geeft tot alle kamers, de berging, het toilet en de badkamer met douche en wastafel. In de berging kun je de wasmachine en droger kwijt. De woonkamer heeft een open keuken. Deze ruimte is heerlijk licht door de grote raampartij bij het balkon/terras en het extra raam ernaast.

Kenmerken

tussen appartement verdiepingen 84 m²
gelegen op 1e t/m de 4e verdieping
2 slaapkamers
inpandig balkon op het zuiden met uitzicht op de singel
inpandige berging met wasmachine- en droger aansluiting
oplevering badkamer en apart toilet met mooi sanitair, tegelwerk en kranen
inclusief complete keuken
gezamenlijke fietsenberging op de begane grond
gasloos en energiezuinig
eigen parkeerplaats

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 84 m2 tot 84 m2
  • Kamers 3
  • Prijs

    € 267.500,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.