hoekappartement met balkon

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parel Moerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een…

In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parel Moerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een mooi uitzicht voor de bewoners van de appartementen.

Nabij de woningen en appartementen ligt het Heeswijkplein waar diverse voorzieningen zijn zoals een supermarkt, een speelplek, een apotheek en een huisartsenpraktijk. Ook is Moerwijk Oost goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer, zelfs op loopafstand van station Moerwijk.

3-kamer hoekappartement van 84 m² op de 1e t/m 4e verdieping met balkon aan de singelkant - bouwnummer 125, 131, 137 en 143

Als je voor het gebouw staat aan de singelkant, zit dit appartement op de rechterhoek. De appartementen zijn overeenkomstig de tussen-appartementen, maar hebben als extra open-slaande deuren - met Frans balkon - in de oostgevel. Je heerlijke inpandige balkon zit op het zuiden en je kijkt superleuk uit op het groen voor de deur.
De hal biedt toegang tot de inpandige berging, de badkamer met douche en wastafel, het aparte toilet, de 2 slaapkamers en de woon-kamer. Eenmaal in de woonkamer – met open keuken – is het puur genieten van al het licht dat binnen schijnt. Aan de kant van de groene singel heb je een raam en een deur naar het balkon of terras. Hiervandaan kijk je vrij uit op het groen en water voor de deur.

Kenmerken

hoekappartement 84 m²
gelegen op 1e t/m de 4e verdieping
2 slaapkamers
inpandig balkon op het zuiden aan de singelkant
openslaande deuren met Frans balkon aan de oostkant
inpandige berging met wasmachine- en droger aansluiting
oplevering badkamer en toilet met mooi sanitair, tegelwerk en kranen
inclusief complete keuken
gezamenlijke fietsenberging op de begane grond
gasloos en energiezuinig
eigen parkeerplaats

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 84 m2 tot 84 m2

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.