Hoek XL appartement met balkon

Nog 0 woningen beschikbaar!

Esther Olsthoorn

Omschrijving

In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parel Moerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een…

In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen en eengezinswoningen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parel Moerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een mooi uitzicht voor de bewoners van de appartementen.

Nabij de woningen en appartementen ligt het Heeswijkplein waar diverse voorzieningen zijn zoals een supermarkt, een speelplek, een apotheek en een huisartsenpraktijk. Ook is Moerwijk Oost goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer, zelfs op loopafstand van station Moerwijk.

3-kamer XL hoekappartement van 99 m² op de 1e t/m 4e verdieping met balkon op de kopgevel 120, 126, 132 en 138

Zoek je een lekker ruim appartement met balkon waar je tot in de late uurtjes van de zon kunt genieten? Bekijk hoekappartement XL. Je vindt het appartement op de 1e t/m de 4e verdieping.
Stap het trappenhuis uit en sta direct bij je eigen appartement voor de deur. De hal biedt toegang tot de inpandige berging, de badkamer met douche en wastafel, het aparte toilet, de 2 slaapkamers en de woonkamer. Eenmaal in de woonkamer – met open keuken – is het puur genieten van al het licht dat binnen schijnt. Aan de kant van de groene singel heb je een raam en openslaande deuren naar een Frans balkon. Zet ze lekker open en voel de zomer tot in je appartement. Het balkon zit in de kopgevel van het gebouw en biedt je een beschutte plek om te zitten en te genieten van de avondzon. Hiervandaan kijk je vrij uit op de Middachtenweg.

Kenmerken

hoekappartement van 99 m²
gelegen op de 1e t/m de 4e verdieping
2 slaapkamers
balkon op het westen (op de kopgevel)
openslaande deuren met Frans balkon aan de zuidzijde/singelkant
inpandige berging met wasmachine- en droger aansluiting
oplevering badkamer en apart toilet met mooi sanitair, tegelwerk en kranen
inclusief complete keuken
gezamenlijke fietsenberging op de begane grond
gasloos en energiezuinig
eigen parkeerplaats

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 99 m2 tot 99 m2

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.