Hoekappartement L met balkon

Nog 0 woningen beschikbaar!

4 nieuwbouw woonhuizen

€ 280.000,- tot

€ 282.500,- tot

€ 285.000,- tot

€ 292.500,- tot

Corrine Juffermans

Omschrijving

LAATSTE FASE MET 58 TWEE EN DRIE KAMERAPPARTEMENTEN VERKOOP GESTART Nu alle appartementen in fase 1 verkocht zijn is het tijd voor 58 nieuwe appartementen in fase 3 van Parel Moerwijk. Diverse ruime twee- en driekamerappartementen met balkon of terras op het zuiden. De verkoop van de appartementen is in volle gang! Wil je straks ook wonen in Parel…

LAATSTE FASE MET 58 TWEE EN DRIE KAMERAPPARTEMENTEN VERKOOP GESTART
Nu alle appartementen in fase 1 verkocht zijn is het tijd voor 58 nieuwe appartementen in fase 3 van Parel Moerwijk. Diverse ruime twee- en driekamerappartementen met balkon of terras op het zuiden. De verkoop van de appartementen is in volle gang! Wil je straks ook wonen in Parel Moerwijk fase 3? Bekijk op de website de beschikbare appartementen en neem direct contact met ons op. 

HOEKAPPARTEMENT L MET BALKON
Als je voor het gebouw staat aan de singelkant, zit dit appartement op de rechterhoek. Dit is het grootste hoekappartement met balkon op het zuiden. Het appartement is 8,15 m breed en daarmee ruim een meter breder dan de tussen-appartementen. Aan de kant van de groene singel heb je een raam en een deur naar het balkon. Hiervandaan kijk je vrij uit op het groen en water voor de deur.
De hal biedt toegang tot de inpandige berging, de badkamer met douche en wastafel, het aparte toilet, de 2 slaapkamers en de woonkamer. Eenmaal in de woonkamer van 8,15 m breed– met open keuken – is het puur genieten van al het licht dat binnen schijnt. En heb je al gezien dat dit appartement openslaande deuren - met Frans balkon - in de oostgevel heeft?

KENMERKEN
• hoekappartement 87 m²
• gelegen op 1e t/m de 4e verdieping
• 2 slaapkamers
• inpandig balkon op het zuiden aan de singelkant
• openslaande deuren met Frans balkon aan de oostkant
• inpandige berging met wasmachine- en drogeraansluiting
• oplevering badkamer en toilet met mooi sanitair, tegelwerk en kranen
• inclusief complete keuken
• gezamenlijke fietsenberging op de begane grond
• gasloos en energiezuinig
• parkeren in het openbaar gebied

Appartementen Parel Moerwijk in Den haag
In Moerwijk Oost worden nieuwe appartementen gerealiseerd nabij de Ulenpasstraat. Gloednieuw wonen in de bestaande stad in een huis met het karakter van toen. Het mooie project "Parelmoerwijk" is geïnspireerd op de architectuur van Dudok die in deze wijk al aanwezig is. Het water en groen aan de Ulenpasstraat zorgt voor een mooi uitzicht voor de bewoners van de appartementen. Nabij de woningen en appartementen ligt het Heeswijkplein waar diverse voorzieningen zijn zoals een supermarkt, een speelplek, een apotheek en een huisartsenpraktijk. Ook is Moerwijk Oost goed bereikbaar met de fiets, auto en het openbaar vervoer, zelfs op loopafstand van station Moerwijk.

In Parel Moerwijk worden in 3 fases in totaal 87 kooopappartementen en 56 gezinswoningen gerealiseerd in verschillende groottes en prijsklassen. De appartementen en gezinswoningen uit fase 1 en 2 zijn inmiddels verkocht. Dit is de laatste kans om voor een nieuwbouw appartement te gaan in het project Parel Moerwijk!

Basiskenmerken

 • Woonoppervlakte v.a. 87 m2 tot 88 m2
 • Kamers 3
 • Prijs

  € 280.000,- tot

  € 282.500,- tot

  € 285.000,- tot

  € 292.500,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.