Vrijstaande villa Dorsvlegel

Nog 0 woningen beschikbaar!

2 nieuwbouw woonhuizen

€ 950.000,- tot

€ 950.000,- tot

Gert-Jan Olsthoorn

Omschrijving

In Maaslandse Zoom worden onder meer deze 2 vrijstaande villa’s gerealiseerd. De architect heeft bij het ontwerpen van deze woningen duidelijk het dorpse karakter van Maasland in gedachte gehouden. De woning heeft maar liefst 185 m2 woonoppervlakte, vier slaapkamers en twee badkamers. Kenmerkend aan de woning is het mansardedak, dat onderaan…

In Maaslandse Zoom worden onder meer deze 2 vrijstaande villa’s gerealiseerd. De architect heeft bij het ontwerpen van deze woningen duidelijk het dorpse karakter van Maasland in gedachte gehouden. De woning heeft maar liefst 185 m2 woonoppervlakte, vier slaapkamers en twee badkamers.

Kenmerkend aan de woning is het mansardedak, dat onderaan steiler is dan bovenin. Dit komt het woonoppervlak op de eerste etage flink ten goede. Ook de klassieke oranje dakpannen zijn opvallend en passen prachtig in het straatbeeld van Maasland. Of je nu gaat voor de lichte of donkere steen, beide woningen hebben een vrijstaande stenen garage in de achtertuin en beschikken daarnaast over twee parkeerplekken op eigen perceel. Beide woningen liggen aan de rand van het project met een heerlijke tuin rondom.

De royale afmetingen van deze villa maken zorgen voor een fijne indeling. De begane grond heeft een L-vorm, waardoor je de keuken en de woonkamer goed van elkaar kunt scheiden. De vele raampartijen maken de begane grond erg licht en de dubbele openslaande deuren in het midden van de woonkamer geven type Dorsvlegel dat extra vleugje luxe. Daar blijft het niet bij. De woningen zijn standaard voorzien van een royale werk-/studiekamer van 17 m2 met goed daglicht en uiteraard vloerverwarming.

De eerste verdieping is voorzien van twee badkamers, waarvan één met een bad. Zo is er nooit meer spitsuur in die ruimte. Ook heb je de beschikking over een apart toilet, net naast één van de twee badkamers. Wat betreft het aantal slaapkamers is type Dorsvlegel ook goed bedeeld. Vier stuks in totaal, waarvan één van maar liefst 16 m2 oppervlakte heeft. Deze is direct geschakeld met een inloopkast die toegang geeft tot de (extra) badkamer.

In de achtertuin staat een stenen garage met een binnenmaat van 2,95 meter breed en 5,97 meter lang. Deze garage is geschakeld met die van de buren. Aangezien de garage achter op het kavel staat is er veel parkeergelegenheid op de oprit van de woning.

En dat alles in een energiezuinige woning. Overal wordt vloerverwarming geplaatst (behalve in de garage) en uiteraard zijn er zonnepanelen en een bodemwarmtepomp aanwezig. Het voorlopige energielabel: A++++. Erg interessant voor de financiering! In combinatie met het authentieke Maaslandse uiterlijk is dit woningtype voor velen een ideale plek om te wonen.

Basiskenmerken

  • Woonoppervlakte v.a. 185 m2 tot 185 m2
  • Kamers 6
  • Prijs

    € 950.000,- tot

    € 950.000,- tot

Nieuwsbrief

Ontvang periodiek updates over lopende of startende nieuwbouwprojecten

Ik ontvang graag de:
Privacy & Cookies(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.